SZUKAM INFA O PEWNYM MALCU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje informacji na temat pewnego malca-napeno go widzieliscie-byl w pierwszym programie na tvn turbo o tym ze maluch traci homologacje rajdowa w tym roku,w tym odcinku byl tez reoprtaz o Kuligu.malec jest bialo niebieski bez wydechu w programie robil 360 i jezdzil po bemowie.Ma rejestracje WFA jest ode mnie z Otwocka ale nigdy go nie widzilem na drodze oprocz poprzedniego Rajdu Mazowieckiego gdzie jechal jako samochod konczacy rajd.Bylbym wdzieczny za wszystkie informacje linki wyniki i wogole.
z gory DZIEKI!
POZDRAWIAM!

jesli moge pomoc - mam ten filmik - 40mb ma - jak masz miejsce to wrzuce... ale o tym fiacie za duzo nie wiem
ale po co - jest przeciez wyszukiwarka:
ftp://ftp.dwlan.pl/126_tvnturbo.avi

jak sie nie uda zapraszam tutaj

[ wiadomość edytowana przez: yaceck dnia 2004-07-22 11:31:02 ]

Chodzi o biało niebieskiego ?????
Na warszawskich rekjestracjach z takimi uchwytami na klapach do sciagania ????
Jak tak to jest o nim topic juz - jest klip w ktorym widac 2 kszle własnei tego i czerwonego.

Tak szukam wlasnie tego kaszla.klip sie nie chce sciagnac a tym poprezdnim watku guzik co jest o nim.chcialem jakies opisy modyfikacji wyniki itp.

Eee - maluch jest Dąbrola - szerokie poszerzenia, buda robiona od podstaw, elektryka, silnik, kola, skrzynia - pelna rajdowka. Obecnie przygotowywana pod 900, zas silnik i skrzynia zostaly sprzedane. Co jeszcze chcesz wiedziec? Jesli poprzedni link sie nie zasysa sprobuj tutaj, przy czym nie korzystaj z zadnych acceleratorow.

nie nie to nie ten.znalazlem fotke tamtego moze teraz bedzie latwiej.

ale ma kola jak by mu resor sie zjebal

Koła ma tak bo na tym zdjątku własnie ląduje
Niestey nie wiem nic o nim, ale naprawde mi sie podoba
Prawie jak Łukasza

ja mam 5 zdięć ale na twardym i nie wiem jak je wrzucić na posta jakięś propozycje

swego czasu sam interesowałem sie tym malce to całiem profesjonalnie przygotowana machina Kierowca ego bolidu gościł nawet pod koniec kwietnia w gliwicach na Studenckim rajdzie samochodowym tylko jeżdził nnym malcem jeśli ne na foum to moge te zdięcia przesłać na maila i ktoś inny je wrzuci

dawaj do mnie wieczorem je wrzuce kabull@neostrada.pl

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2004-07-23 17:36:11 ]

sorki że tak póżno ale powinieneś mieć je juz na skrzynce pozdr.!!

no to jak?ma ktos cosik o nim?bylbym wdzieczny

a co cie dokładnie interesuje bo gadałe z gościem w kwietniu i cośik pamiętam

Interesuje sie nim bo u mnie jest 3 rajdowcow i chyba tylko ten jezdzi maluchem.przedewszystkim interesuja mnie informacje o modyfikacjach i jakies wyniki linki.Widzialem go na rajdzie na zywca i powiem szczerze ze nigdy nie widzialem zeby maluch NIE SWAP tak zapierzdielal

z tego co widze ma wbudowany obrotek w kapliczke, ma ktos moze foto tego cuda bo bardzo przypomina ten co niedawno nabylem...

z teo co pamiętam to to jest totalna a-grupa a może nawet grupa2 koło zamachowe , glowice planowana extremalnie, jakiś ostry wałek nie pamiętam oczywiście hydrałliczna łapa wszystko przygotowywane przez profesjonalne firmy!!!
sam kiedyś pisałem posta o tym malcy czy nikt z wawy nic o nim niewie????

Cytat:
2004-07-23 00:44:55, Zuraw pisze:
zas silnik i skrzynia zostaly sprzedane.

To dodam ze ten silnik i skrzynia wciągały nawet malce 900 i nawet widziałem gdzie pewien malec 1.1 dostał

Co do malca na fotkach to pierwszy raz go w zyciu widze... jeździ podobny, tez ma malowania ala OBR ale to nie ten.. Generalnie nawet go na zadnym KJSie nie widziałem.. podejrzewam ze własciciel poprostu juz go nie ma...

jescze nie dawno go mial bo na poprzednim mazowieckim startowal; a w zime jak krecili o nim reportaz na tvn turbo to tez go jeszcze mial.Ma ktos moze jeszcze ten program nagrany bo wszystkie linki w archiwum juz nie dzialaja.
dzieki blady!skoro go widzilaes w akcji i bywasz na kjsach to co o nim sadzisz bo ja to naparu tylko bylem i za duzego porownania nie mam.dla mnie to wymiata ze az milo.

podobno 900 kazy kajetanowicz objechał 650 na prostej, wiec da sie to zroibć