Spot bydgoszcz 24.07.04

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
zainteresowanych zapraszam 24 lipca na pas w koronowie godzina 11
race obiecal proby spawnosciowe po ktorych udamy sie na jego ranczo na grila i darmowe czeresnie
wiecej infa tutaj

Nie nie nie, ja obiecałem grilla w miłej okolicy, próby sprawnościowe są na Twoim terenie więc szykuj słupki/opony i planuj trasy...
Lepiej znasz to miejsce i wiesz co da rade zmajstrować. Chcesz do klubu to się wykaż .

w linq widac kto co i jak tak czy siak zapraszamy

W linku g... widać bo trzeba było dać do ostatniej strony gdzie są jakieś konkrety a z tego otwiera sie początek . Ale jak ktoś się nie połapie o co chodzi to znaczy że się nie nadaje

Koledzi moi chetnie bym się zjawił ale praca czeka. Ale nie martwcie się zapraszam potem do mnie na działeczke (Jania góra niedaleko pasa) Na grillka i rozmowy o tym i o tamtym
Pozdro Sobot

Spoko, jakby co to jesteśmy na komórkach.

Pewnie juz nikt tego nie przeczyta ale...
W myślęcinku jakiś spęd bydła ma być, niby amerykańskie motoryzacje i tjuninkowane...
Myślę że jak już się spocimy w Bydzi to można by looknąć .

oto czesc tego co dzialo sie na zlocie kilka sprintow 8 itp
oto filmy milego sciagania

race kaskader
sprint 2 poldki
sprint 2 poldki
sprint poldek - 125
sprint poldek -125 powtorka bo niedowiarka byla
tak race knoci ujecia
sprint 125 - next poldek
sprint 125 - poldek kolejny

Cytat:
2004-07-24 20:57:17, Prozak pisze:
(...)
tak race knoci ujecia
(...)

Jak bym wcześniej wiedział że strzelisz popisa to nie musiałbym właczać aparatu w trakcie

Fotki przyjdą jutro bo musze posprzątać. Dzisiaj zarzucić mogę jedynie dwie z cyklu "felgą po asfalcie - zdejmij sam oponę" :

Zaczniemy myślę od zawiasu i felg najmniej 15"...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-07-24 22:33:41 ]

Cytat:
2004-07-24 20:57:17, Prozak pisze:

sprint poldek -125 powtorka bo niedowiarka byla

Pieknie

Cytat:
2004-07-24 22:30:20, Race_D pisze:

Zaczniemy myślę od zawiasu i felg najmniej 15"...

no titanic jak sie patrzy... jak amerykanski kadolec w lukach rysujesz asfalt klamkami ...

Cytat:
2004-07-25 12:13:29, ZoLt4R pisze:
(...) jak amerykanski kadolec w lukach rysujesz asfalt klamkami ...

Bo to jest na razie wersja do kruzowania . Ale jak się "nalewki" ładnie trzymają .

Dobra, poświęce się i wkleje tu wszystkie fotki.

Jazdy testowe (z otwartą maską) celem regulacji:

Tutaj jeszcze pogawędki na tematy motoryzacyjne:

A tutaj już pokręciłem się troche po placu by zachęcić innych do małych zawodów :

Kilka fotek dla Maćka, specjalnie skadrowanych tak by sobie mógł do profilu zapodać:

I część plenerowa, czyli w skrócie RejsRanczo :

To zdjęcie miało przedstawiać system zabezpieczenia przedniej tablicy przed zgubieniem w razie urwania z mocowań (co nie jest trudne wcale ), ale zbytnio tego nie widać:

A to High-End Car Audio System "WEEKEND" by Unitra Diora (nie przestrojone) - prawdziwy klasyk z epoki :

Trochę szkoda że tym razem frekwencja nie była najlepsza - Kao na działce, gdzie odwiedził go Lafaar (czy nie?)... Słowem zmieniliśmy połowę uczestników, ale i to nam nie przeszkadzało.

ps. Ciekawe dlaczego wszyscy bali się wyjąć koła zapasowe do wyznaczenia ósemki

Bo ty jezdziłes po placu a z twoimi zdolnosciami to mogło sie okazac niebezpieczne dla otoczenia

A Ty w ogole nie jeździłeś, wiec nie zabieraj głosu w tych sprawach