Kto ustawi zaplon, zawory i jeszcze cos aby fiacik byl cacy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!

Mam pytanie do warszawskich klubowiczow. Kto podjalby sie regulacji zaworow i zaplonu w moim fiaciku zeby wreszcie chodzil cacy??? Ile cos takiego bedzie kosztowalo?? Czy sa jacys chetni??

No jak w Wawie to byś chyba WGU musiał zatrudnić - nic lepszego Cie raczej spotkać nie może w tej okolicy

chyba ze jakiś melanż...
Trzeba sie było zgłosić miesiac temu. Jak nie pracowałem to myślałem tylko co mam z czasem robić :/

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

taka robota to bajka tylko kiedy to zrobić gdy ciągle brak czasu W ten weckend odpada bo mamy bawić się w złomiarzy a potem mam gości w domu,
ale jeśli w następną sobotę będę coś robił w domu (też muszę sobie trochę dociągnąć zaworki) to możesz przyjechać i sam zrobić u mnie pod okiem mistrza.

Kurcze w ten weekend byloby ok a w przyszly mam szkole No ale jak nie teraz to kiedy indziej....A ile cos takiego moze kosztowac u mechaniora ???

Cytat:
2005-01-03 23:02:33, adams4lta pisze:
Kurcze w ten weekend byloby ok a w przyszly mam szkole No ale jak nie teraz to kiedy indziej....A ile cos takiego moze kosztowac u mechaniora ???

zapłon to ustawiałem ale sobie a zoworów to nie ale zamierzam w tym roku :] przetestowac to na swoim:]

u mechanika mojego: zawory 40 PLN zapłon 10 PLN

Cytat:
2005-01-03 23:07:12, LifeGuard pisze:
u mechanika mojego: zawory 40 PLN zapłon 10 PLN

Chyba wrócę do młodych lat i zacznę bawić się w mechanika od starych fiaciorów i polonkow.

ja sie tak zastanawiam czy zle ustawiony zaplon i zawory moga wplywac na Vmax, spalanie i odpalanie...chyba maja duzy wplyw co?? Silnik 1,3 na gazie leci 115km/h i pali ok 15-16 litrow, a do tego odpala z oporem (trzeba troche pokrecic rozrusznikiem zeby zapalil)

Zapraszam Warszawa - Tarchomin wszelkie regulacje naprawy itp. tel (888 793 121)

Czy to ma byc reklama?

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Cytat:
2005-01-04 10:43:33, BIAŁY pisze:
Czy to ma byc reklama?

co sie pieklisz , czasami cie nie rozumiem, kolega się pyta gdzie mógłby zrobić przeglądzik to dostal propozycje, i już

No sorry Jojek ale za reklame sie płaci

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Do kolegi BIAŁEGO sorry jeżeli w jakiś sposób przekroczyłem regulamin klubowy ale skoro kolega utworzył zapytanie to postanowiłem mu pomóc. A że akurat sie tym zajmuję więc stwierdziłem że chyba nie będzie to nic złego jeżeli sie zaoferuję.W końcu my posiadacze FSO powinniśmy sobie pomagać.(Ale widocznie ty jesteś innego zdania).

Ustalmy - to nie była reklama.

-----------------

co to jest melanż??

jaka, 5*, reklama? jakie, 5*, placi???????!!! chcesz przejsc do historii humoru fsoak?

Cytat:
2005-01-04 19:51:16, Voy pisze:
co to jest melanż??

Hm. wpadnij to sie urządzi
Melanz obfituje w alkohol i akcje które przechodzą do historii. Np. stacja PKP, albo marynarka...

-----------------

no to bede kiedys na jakims spotkaniu w tym waszym kliprze

jakis czas temu w kliprze bylo bardzo duszno i goraco i kazdy chcial wyjsc na dwor pomarznac troche.

Jak ustawić zawory w fiaciku 125p 89r z LPG ?? 0,20 i 0,25 ?? ludzie róznie mowią i nie wiem jak bedzie najlepiej