UMI TADY NEKDO PROSIM CESKY????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ahojte chlopi.!Mam Espero 1,8 CD a chtel bych ziskat uzitecne rady,jenomze mi zrovna moc polstina nejde,takze se ptam,jestli tady nekdo umi cesky a mohl by mi poradit...Diky za odpoved.!!!

Po czesku, to ja tylko znam dialog z pewnego filmu: "Pozor, pozor! Budu triskac!"
Pozdrawiam!
P.

Ahoj chlopie!
Chyba nikt tu w naszym klubie nie umi cesky ale fajnie ze napisales!
My napewno chteli bych ziskat twoje foto i foto twojego espero!

Ahoj!

Spytaj co chcesz. może zrozumiemy a pomożemy

Dík chlapi,ze se aspon nekdo ozval.!Mno ja mam Espero 1,8 CD r.v. 97 zelené a bohužel ještě žádný tuning....Jeste nemam moc penez,ale spise nevi,kde zacit...Mozna kdo by mi poradil,kde a za kolik sehnat Alu koberce do Espera?A taky bych chtěl ty male boční blinkry nějaké jine nez seriovky,napr. čiré (průhledné)..Zkratka by bylo super,kdyby ste mi nekdo napsali polsky web s tuning vecma na espero. (a hlavne,at tam jsou obrazky,protoze rikam,ze mi zrovna polstina nejde.!)... Díky

Spróbuj link:

Alu koberce do Espera

pzdr.

english please

carbol Wysłany: 2004-10-06 08:51:52

Spróbuj link:

Alu koberce do Espera

pzdr.

------------------------------------------------------------------------------
Hmm,nasel jsem tam pouze pneumatiky a disky. NE ALU KOBERCE.! Alu koberce ma napr. v galerii nasze samochody Dominik_Olechnowicz (obrazek foto 5)..OK?

Cytat:
Hmm,nasel jsem tam pouze pneumatiky a disky. NE ALU KOBERCE.! Alu koberce ma napr. v galerii nasze samochody Dominik_Olechnowicz (obrazek foto 5)..OK?

Tutaj są
alufelgi

do espero. Po polsku alukoberce=alufelgi.

Chyba raczej chodzi o ten aluminiowy "dywanik" bo to jest na tej fotce o której mówi
Tom

ahoj ja umim neco czeski ptej se mnie

Nebo tu sem pokoukej KOBERCE

Super,tak už jsem našel ty "Dywaniki podłogowe" ale nevim,ktere se hodí na Espero?Chlopi a mate ICQ?Jestli jo,napiste mi ho,mozna ta komunikajica bude lepsie..

Hele a nevíte kde sehnat "Pokrowce na kierownice a fotela" (potah na volant a autopotahy) kožený (skórą) nebo synthetic skórą (lather po anglicky) primo na ESPERO?????Prosze o stranky... A jaky 3. díl wydechów?Aby mal takový formulový zvuk,nie ako tank..Díky.!!!!

T-PK ja som byl na Slovencko, tedy rozumim trochu slovensky. Kdy cist co Ty psat to trochu rozumim. Dej mi Tvuj email ja mam slovník polsko-český (ne česko-polský), tak Te posilam ho a Ty vykonat preklad - dobre?

A mówia ze czaski podobny do naszego.... NAjlepiej niech pisze po angielsku to na 100% sie dogadamy

Cest.!Muj email na slovnik: Můzes to poslat treba na t-pk@seznam.cz Díky

Slovnik poslany. Drzisz slovnik nebo preklader (translator) česko-anglicky nebo slovensko-anglicky? Mejte se hezky!

Język czeski jest ławiejszy do zrozumienia gdy się go słyszy, jednak czytając słyszy się podobne do naszego brzmienie wyrazów.

Hej,nějaká chyba.!pošli to prosím ještě jednou a rozděl to přes RAR tak aby to mělo POD 2 MB,díky.!

już nie musieć,juz to funkcjonować