[127]Stoi i sie marnuje potrzebna porada ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
NIewiem czy temat dobrze sformułowałem ale ok do zeczy:
Znalazłem 127 z 76 roku stoi na parkingu policyjnym juz 2 lata próbowalem ustalic wlascicieli niestety okazalo sie ze jak i wlasciciel tak zona wlasciciela niezyja jusz i niemaja dzieci !!!
Czy macie jakis pomysł jak ja z parkingu wyciagnac ???bo nieweiem czy dalej sie w to bawic czy dac sobie spokuj

Hmmm nie słyszałes o korupcji w policji czy jak ??????
Bieżesz 500 złotych i idziesz do takich którzy wiadomo że biorą ......

Oczywiscie policja nie jest skorumpowana i ci odmówią
Legalnei tego nie kupisz - w całej polsce gnija setki super bryczek by FIAt.

facet z parkingu stwierdzil ze ja auto stoi wiecej nic póół roku przechodzi na urzad a oni wystawiaja go na licytacje nie wiecie cos o tym ?? a co do lapówy to wiem cos otym ma wszystkie dane na temat tego samochodu od nr podwozia po 1 wlasciciela

Cytat:
2004-07-28 21:55:30, Hudy05 pisze:
facet z parkingu stwierdzil ze ja auto stoi wiecej nic póół roku przechodzi na urzad a oni wystawiaja go na licytacje nie wiecie cos o tym ?? a co do lapówy to wiem cos otym ma wszystkie dane na temat tego samochodu od nr podwozia po 1 wlasciciela

Hudy po pol roku napewno nie przechodzi na wlasnosc? jakiego urzedu,jedynie pzu moze go sciagnac za dlugi i poniewaz nie moze odebrac pieniedzy wystawi 7mke na licytacje,

to chyba se odpuszcze szkdoa czasu i paliwa samochód stoi 60 km od mojego miejsc zamieszkania

Nie siedze w temacie, ale z tego co wiem to co jakiś czas są organizowane aukcje na takie auta. Całe, kradzine, rozbite do wyboru do koloru. podobno w okazyjnych cenach. Wszytko zalegalizowane. Mim zdaniem warto sie pokręcić

Cytat:
2004-07-28 22:42:40, _Szary pisze:
Nie siedze w temacie, ale z tego co wiem to co jakiś czas są organizowane aukcje na takie auta. Całe, kradzine, rozbite do wyboru do koloru. podobno w okazyjnych cenach. Wszytko zalegalizowane. Mim zdaniem warto sie pokręcić

Aukcje na te auta sa juz z gory ustawione,ale Hudy po co sie gnieciesz z ta 7mka,kup sobie normalnie 127.

co u ciebie znaczy normalnie 127 ??szukam mk1 ?

ja sprzedaje mk1 nawet wersje special

Ja to bym chcial namiary na www gdzie podaja kiedy sa takie aukcje, a co do tych ustawionych to fakt ale to przewarznie BMW MESIO AUDI

cos widze ze ta 127 treza to jakas pechowa - nikt jej niechce heheh i omija

ta 127 co mowi hudy to nieglupi pomysl za grosze moze sie udalo by wyrwac
zycze powodzenia pozdrawiam

Tak jest, po pół roku przechodzą na własność miasta. Jak idą pod młotek to praktycznie od takiej ceny, zeby sie zwróciły koszty przechowywania. A w przypadku starych fiatów trudno o to.
Jak chcesz możesz looknąć >> TEN TEMAT <<.

Byliśmy z mufazem jakis miesiąc temu w Łodzi na parkingu policyjnym coś tam załatwić.Przechodzimy koło merca sl 500? taki cabrio na oko rok z 98 czarny jak nowy.Ja do tego fagasa co tam zarządza że niezły,
i trzeba umieć takiego ukraść.A facet do mnie niech się poan odwróci.Odwracam sie a ten mi pokazuje na odległym placy kilka tirów,jakieś cigniki siodłowe, chłodnie i mówi że ten mietek to nic,te wszystkie tiry są pokradzieży

Hycelius !! I nie podskoczyłeś do mnie na browca?? Eh Ty kurde byku następnym razem dajcie znać! Ja mam rodzinkę w Poznaniu.

po pol roku przechodzi na ich wlasnosc - tak powiedzial nam przemily pan zabierajac autko na parking policyjny.

no tak macie racje po pół roku ida na aukcej tylko ten 127 stoi tam jusz dwa lata ??podobno przed dwu laty byl na chodzie
Jesli muwicie po pół roku przyjałem taka opcje ze niebylo zainteresowania 127 na aukcij i stoi dalej .Tylko gdzie sie mam wybrac pytac o ta aukce(licytacje) kupel raz próbował to powiedzieli mu ze pierwszy raz o tym slyszą i zrezygnował

Cytat:
2004-07-29 21:09:48, Hudy05 pisze:
no tak macie racje po pół roku ida na aukcej tylko ten 127 stoi tam jusz dwa lata ??podobno przed dwu laty byl na chodzie
Jesli muwicie po pół roku przyjałem taka opcje ze niebylo zainteresowania 127 na aukcij i stoi dalej .Tylko gdzie sie mam wybrac pytac o ta aukce(licytacje) kupel raz próbował to powiedzieli mu ze pierwszy raz o tym slyszą i zrezygnował

a nie ma tam wiecej takich takich 127?? chętnie bym kupił jakiegos na czesci chodzi mi głownie o silnik.Ja chciałem kupic kiedys motor z parkingu policyjnego to owszem była mozliwosc ale trzeba było chodzic i załatwiac kupe papierkowej roboty.