Czy ktoś zna warsztat Landi w Warszawie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć,

w sumie jestem tu nowy, więc najpierw się przywitam:

Dzień dobry!

A teraz pytanko:

Czy ktoś z szanownych forumowiczów zna jakiś warsztat w Warszawie i okolicach, który potrafi serwisować wtryskową (nie II gen. tylko chyba IV) instalację Landi (nie Landi Renzo - takich warsztatów znam kilka). Ja osobiście znam tylko POLGAZ (Księcia Bolesława - tam montowałem), ale szukam alternatywy. Chodzi głównie o to, by ktoś miał interfejs do tej instalacji - oprogramowanie jest takie samo jak w Landi, tylko różni się końcówkami kabelków

Będę wdzięczny za wszelką pomoc.

Kuba Ch.

hmm

Wszystkie znaki na niebie na ziemi i necie wskazuja na to ze Landi i Landi Renzo to jest to samo ale oczywiscie moge sie mylic. Wchodze na strone www.landi.it i wywala Landi Renzo itd. Skad masz podstawy sadzic ze jest to cos innego ??

pozdrawiam

no właśnie problem z tym, że nie do końca to samo - różni się takipi 'duperelami' jak końcówki interfejsu do diagnostyki. Byłem już w kilku warsztatach serwisujących Landi Rezno - panowie popatrzyli, powiedzieli, że to taka jak oni montują i zaraz się podłączą i sprawdzą. O jak wyciągnęli te swoje kabelki i próbowali się podłączyć, to się okazało, że się nie da - trzeba kupić dodatkowe kabelki.
Każdy mówi, że wkrótce kupi, ale żaden jeszcze nie kupił, a mówią tak od roku

KCh.

hmm

W sumie ciekawe. Ja podejrzewam ze ze wzgledow marketingowych firma zmienila nazwe z Landi Renzo na Landi. Poprostu latwiej zapamietac ja tez zawsze mialem problemy z tym czy to bylo Landi Renzo czy Randi Lenzo

Wydaje mi sie ze przy okazji zmienili tez takjak mowisz pewne elementy instalacji. Jak dobrze rozumiem przydala by sie rozpiska jak podlacyc twoja instalke do kompa i zbaczyc co i jak ... zapuszczam szukanie

pozdr

Strona LANDI (nie Landi Renzo)

pozdr

thaniel, dzieki

Szkoda tylko, ze po wlosku :-/

Kuba Ch.

[ wiadomość edytowana przez: Kuba_Ch dnia 2004-07-15 22:42:54 ]

Moze w koncu przetlumacza

Spruboj na: ul.Bieżuńska 2A, ja coprawda mam LANDIRENZO ale gosc ma kupe kabelkow do laptopa i co tam ktos przyjedzie (a rozne instalacje maja) to cos tam zawsze dopasowal.