MotoNews.pl

Z cyklu chwale się ---> plotki o Acropolisie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich użytkowników Polskich fiatów i miłośników rajdówek. Chętnie podzielę się z Wami swoją wiedzą i doświadczeniami, Gdy uda mi się wprowadzić zdjęcia mojego acropola do komputera, chętnie je wam przedstawie.

Pozdrawiam Zygmund

[ wiadomość edytowana przez: barakuda dnia 2005-10-24 20:25:53 ]
[ powód edycji: za dużo błędów panie Z. ;) ]

Witamy sie tutaj

witamy co prawda bart322 mnie ubiegł myśle że niebawem zobaczymy tego acropolisa

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-10-25 15:22:58 ]

Witam!

Witamy witamy posiadacza oryginalnego Akropola
Zapraszamy do udziału w dyskusjach i przedstawieniu swojego auta , które bądź co bądź bardzo nas ciekawi.... gdzie on się mógł jeszcze uchować...
Czekamy z niecierpliwością na foteczki i jakiś opis...
Pozdro. Piotrek.

witam

nie blokujmy tego tematu , zmienimy mu jedynie nazwe jak kolega przedstawi nam swoje auto

cześć.
masz może jakies fotki swojego akropola? dużo sie ostatnio pojawilo "akropolisów" i "monte carlo"... ciekawe czy Twój jest faktycznie orginałem...
czekamy...

He he he...A ja go już widziałem (jeśli chodzi o tego z numerem 75) Piękna fura-szczęka na dół opada, mam nawet zdjęcia ale bez zgody właściciela ich tu nie wsadzę Jak coś będę wieczorem, jeśli się nic nie zmieni a właściciel da pozwolenie, to je pokażę

[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2005-10-24 15:47:09 ]

czekamy

Panie Seru - o co chodzi " z numerem 75" bardzo prosze o pokazanie zdjec, choc watpie aby chodziło o mój samochód.

A auto od poczatku nalezy do mnie, dostalem pozwolenie na zakup TEGO modelu jako mechanik, kierowca testowy FSO w ówczesnych latach, Fiat obecnie ma przejechane 4858 km, - przed chwila zerknołem na licznik

Pozdrawiam Zygmunt

Poka go panie bo takie sprzety lubim

Ciekamy z niecierpliwością na zdjecia az nie mozliwe ze cos takiego jeszcze sie uchowało

o ja, o ja, dawaj foty Panie dawaj..!!!!

Uuuu mam nadzieje, że zobaczymy te fotki. W sumie to fajnie gdyby sie taki fiacik uchował.

poka im te fotki bo sie posraja chlopaki;] ja tam za DFami niejestem ale chetnie tez lookne;]

witam

poka poka fiacinę

No kiedy zobacze tego kanta Napaliłem sie jak szczerbaty na suchary czekam

No i jak tam z tymi zdjeciami... małzonka sie niepokoi...

witam i z niecierpliowscia czekam na zdjecia
moze cos wiecej na ten temat?

radze sie przygotowac na kubeł zimnej wody

Jak sie pomylilem to niech ktos pozniej usunie tego posta