Zlot Fiat&Furious - Solina - PLAN IMPREZY!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Zaczyna sie prawdziwy sezon zlotowy. Kocza sie powolutku sesje, egzaminy wstepne tez juz niedlugo za nami. Mysle ze w koncu nastana odpowiednie czasy aby zorganizowac jakis przyjemny spocik gdzies w podkarpackim;]

Poraz kolejny wychodze z propozycja jakiegos klimatycznego zlociku w plenerze...grill, pivko, i niezła imprezka. moze jakis pieczony wieprz,,hmm..

co wy na to?

ma wogole ktos ochote spotkac sie na zlocie towarzysko - integracyjno- menelskim. oczywiscie pełna kulturka jak ta lala

a moze jednak pomyslimy o jakims zlocie stricte sportowym? ...niedaleko stalowej, rzeszoa i lublina lezy sobie miasteczko zwane Biłgoraj..gdzie jest całkiem fajny tor cartingowy! i tam mozna by wynajac i sie zabawic;]

oczekuje propozycji...i ofert pomocy w orgabnizacji

pozdr

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-07-14 19:16:42 ]

Ubiegłes mnie Qba z tym postem
Swidczy to tylko o tym, ze wszyscy mamy ochote na jakis dobry spot
Gadalem z Pomarancza o typowym integracyjnym zjezdzie nad Soliną. Ale Biłgoraj jest dobrym pomysłem. Tylkoile by kosztowało wynajecie toru?
Poza tym mam bliskiego kolege ktory pochodzi z Biłgoraja i mogłby conieco sie dowiedziec.

Chyba, ze zastosujemy wariant oszczednosciowy i pojedziemy poprostu nad Soline?

a moze Kamionka? blisko, tanio itp:p

a woda tez jest:p

wszystko jedno ja moge nawet na matysówce...

moze tym razem krakow nas odwiedzi???

Dębica jest jak zwykle gotowa tylko zeby niebylo tak jak zawsze ze bedzie 8 aut z Dębicy a z innych miast przyjedzie 4 bo to raczej niema sensu takie cos. Zorganizowac pozadna ekipe i mozna myslec nad spotkaniem. Pozdrawiam

Jeśli będzie to, po 12 lipca to możecie liczyć również na Olkusz.

Cytat:
Poraz kolejny wychodze z propozycja jakiegos klimatycznego zlociku w plenerze...grill, pivko, i niezła imprezka. moze jakis pieczony wieprz,,hmm..

Kiełbaski z grila to świetny pomysł.

W lipcu to ja tez sie pisze, fiat bedzie poskladany, chcialbym zeby Kuba mi doradzil pare rzeczy no i fajnie jest spotkac sie przy piwku&grillu z ludzmi podobnie zakreconymi

Tak tak ... tylko zeby to byl zlot zlotem a nie zjazd na zakupy przypadkowych 10 maluchow i plener mile widziany Piwko
lasczeki fiaciki i hmm z tą Kamionką niezly pomysl tez bym sie zjawil i rozpowszechnic to na wiekszą "ARENE"
TASIOR_126 popieram

[ wiadomość edytowana przez: Tajniak dnia 2004-06-17 15:00:29 ]

A co powiecie na Soline? Jest niedaleko, klimat doskonały, pola namiotowe itd. zorganizowałbym miejsca.

I tak sa wakacje wiec trzeba gdzies wyjechac odpoczac.
Wyjechalibysmy np. na 3 dni.
Zalatwiloby sie wieprza, zintegrowalibysmy sie i w ogole

Z Krakowa i okolic rowniez jest niedaleko podobie jak ze SW, Debicy, Tarnowa.
Pakowac po 4 glowy do fiatow na gaz i wychodzi grosze.
A poscigamy sie w Toruniu

Ja jestem za Mi nawet ten Bilgoraj pasuje bardziej niz solina

dejta dobrze gada..... soline lubie, szczegolnie bar "zatoka" w telesnicy... mam czas tak od 1 do 15 lipca{ w miedzyczasie zlot forda na torze w miedzianej , chyba 3 go... moze pojade} wiec jesli w tym czasie podkarpacie cos zorganizuje to jak bozia da to sie pojawie....

Jak bozia da $$$ to do Soliny na 3 dni bym też chętnie wpadł.
Zielona wgórza nad Soliną, la la la.........

Nie bede ukrywał Solina to moj ulubiony zakątek tego kraju
Bart nie mow ze znasz ten bar w Telesnicy??? Tam spedziłem jedne z najlepszych wakacji

Co do Biłgoraja, jak wybieralismy miejsce Zlotu ogolnopolskiego to dowiadywałem sie to i tamto. Raczej ciezko...

Ja mam ochote na integracje

Ja sie dostosuje i postaram sie byc.

Mi odpowiada i Solina i Biłgoraj ale dopiero w lipcu, bo sesja trwa

no napewno gdzies w lipcu by pasowalo i gdzie to sam nie wiem jest jeszcze czas to trzeba pomyslec... ja pogadam tu unas z chlopakami

Spasujcie do połowy lipca.
Zvolen sie zbliza.
Ps. Chce ktos jechac - jade przez rzeszów - a potrzebuje pasazera.
Jazda tyle co zrzutka na wache

Spoko solina tez moze byc....

Tez jestem za Soliną bede z grupą debicką wkontakcie .... Libacja mala Piwowarska

spoko tylko tak po 20 lipca... niech sie wakacje zaczna w pelni heeh tajniak a kim jestes jesli moge tak zapytac z ciekawosci?????