Piraci w maluchach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klikjnijcie sobie

No właśnie Gadzio ,jakieś debile napisali o piratach z Bielska i wsadzili nasze zdjecia z ostatniego kjs-u. Ludzie myślą że jesteśmy piratami drogowymi ,a to wcale nie jest prawda, niech przyjdą na nasze imprezy organizowane przez nasz klub i nie tylko ,to zobaczą jak jest naprawde,ze to wszystko jest bezpieczne w 100%...

Ja bym się tak nie przejmował. Opis pod zdjęciem wszystko wyjaśnia "Również maluchem można uprawiać sport w bezpiecznych warunkach..."

A w Bielsku wg mnie dobrze zrobili. Wiadomo ludzie mają zakusy żeby się pościgać na ulicy jednak gdy przybiera to formy zorganizowane w dodatku bez odpowiedniego zabezpieczenia to należy to tępić. Nikt nie chce zginąć przez głupotę innych...

Cytat:
2004-07-24 08:48:07, dommel pisze:
Ja bym się tak nie przejmował. Opis pod zdjęciem wszystko wyjaśnia "Również maluchem można uprawiać sport w bezpiecznych warunkach..."

owszem tylko to zdjęcie wisiało całą dobę dopóki nie nastapiła interwencja odpowiednich osób , po prostu zdjęcie było bez tego komentarza, i wyglądało to fatalnie. No cóż tak to jest, jak taki redaktorzyna jest laikiem, to normalne niestety