Moja Perełka :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Widze, że ludzie dają pod ocenke swoje autka, więc i ja podsyłam fotki swego malacza Foto w profilu
Pozdro

hmmm...w sumie malec jak malec.choc przyznaje ze zadbany wspaniale.chyle glowy za taka obsluge i eksploatacje.lakier sie swieci.super

zaraz wjada na ciebie za kolopaki i niebieskie badziewie w swiatach Fajny pomysł z obrotomierzem mam nadzieje ze to nie jest jakas imitacja i ze działa

Cóż nie mam za dużo $$$ bo nie jestem stale zarabiającym więc jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma więc jakbym miał kase to i bym se jakieś alu z chęcią wrzucił a jak bym miał ich nadmiar to i na klasyka bym się rzucił A a obrotek działa Licznik też

[ wiadomość edytowana przez: MAXIM19 dnia 2004-07-26 16:41:47 ]

No to klimacik chce taka deche w maluchu jakbym miał malucha hehehe... Ale kolopaszki won i bedzie lepiej Jeszcze felusie na jakis ładny kolorek pomalowac... to nie takie duze koszty

maluszek moim zdaniem zajebisty.a co do kolpakow i swiatelek to sie nie przejmuj-musza pogadac swoje i przestanasam mialem takie koplaki w poprzednima switatelka zajbiscie swieca na sniegu.
aby tak dalej.pare drobnych rzeczy mi sie nie podoba ale to nie moja sprawa wazne zeby tobie sie podobal.ogolnie jest gicio
pozdro!

słuchaj jest dobrze, a raczej zajebiście
Fajny kolorek, decha, a mnie się podobają te reflektorki ( co tam wsadziłeś?)
Naprawdę fajny gratuluję

Co wsadziłem ? Diody świecące na ultrafiolecik

Git kolor, kolpaki tez mi sie podobaja, nigdy jednak nie pokocham prawdziwa miloscia tych bialych tarcz (BLEEE) i smiesznej lotki na tylnej szybie. ZAWSZE WG HASLA: po pierwsze funkcjonalnosc! Poza tym, baaardzo mi sie podoba! RESPECT

Dla malec jak malec. Zajebiście zadbany, fajny perłowy lakier, tragiczne badziewia w swiatłach i brzydkie kołpaki. Brakuje gleby, brakuje kubełków, brakuje fajnej kiery.

Qrde przesadzacie. Co wam przeszkadzają jakieś bejery w oświetleniu.

MAXIM19 - ładny zadbany maluszek. Dam ci rade z mojego doświadczenia. Jak uzbierasz jakąś kase to po pierwsze go obniż. Bedzie cie to kosztowało ok 100 zł. A efekt w trzymaniu na drodze i wyglądzie zajebisty.
Tyle co jak asy na głupoty wydałem zamiast sie od razu za zwieche brać to mała bania.

Cytat:

A no to nam przeszkadzają kolego że jak w nocy zobaczysz coś co świecie na niebiesko to się najpierw zastanawiasz co to jest i rozpraszasz uwage. Po to ktoś kiedyś wymyślił przepisy odnośnie oświetlenia samochodów żeby kierowcy nie robili podobnych rzeczy bo dezorienują innych.

A wiec tak MAXIM19... musze powiedziec (niestety) jest podobnie jak u kolegi Boombel'a, wlasnie przed chwila ocenialem jego autko , a co do twojego to nigdy mi sie nie podobaly metaliczne kolory na maluchach, no nie wiem moze jestem inny ale ni w zab mi sie to nie podoba , pozatym jak dla mnie to seria, nio i tyle

Mam nadzieje ze ci nie urazilem, wyrazilem tylko to co mysle, jesli mialem byc szczery

POZDRAWIAM

Cytat:
2004-07-26 19:04:17, Jesion128 pisze:
Cytat:

A no to nam przeszkadzają kolego że jak w nocy zobaczysz coś co świecie na niebiesko to się najpierw zastanawiasz co to jest i rozpraszasz uwage. Po to ktoś kiedyś wymyślił przepisy odnośnie oświetlenia samochodów żeby kierowcy nie robili podobnych rzeczy bo dezorienują innych.

A kto powiedział że się na takich jeździ w nocy to są tylko postojówki na oddzielny klawisz

ps. Szanuje wasze opinie i sie nie obrażam bo każdy ma prawo do swojego zdania i własnych poglądów Pozdro

Kolpaki fe swiatla spoko zegary nmi nie podchodza

fiacik calkiem w git te biale tarcze troche nie dopracowane ogolnie jest niezle a co do kolpakow no niestety ale ja tez nie jestem fanem takigo czegos nie ma to jak zadbane felgi chocby stalowe a i jeszcze te swiatla no coz kazdemu podoba sie cos innego ja osobiscuie bym takich sobie nie zamontowal wole strobo :p a tak przy okazji to jesli jeszcze nie widzielisci mojego kaszlaka to sobie luknijcie w profil i tez mozecie wspomniec cos na jego temat wcale cie nie obraze pozdro

-----------------
Franky Garage

kołpaki wywal i jeszcze z tego cos bedzie

mi sie podoba, ladnie zrobiony, z odrobina gustu, bez przegiec.
pozdrawiam!

kaszel malina,tylko jak bys te kołpaki wcholere wypinkolił a świeczki fajnie świecą mnei sie podoba
p.s w nocy na postojówkach sie nei jezdzi..raczej
pozdro

Nie wiem czy będe inwestował w ten egzemplarz, czy wymienie go na inny. Jeżeli ten zostanie to jakieś ładniejsze se kółka sprawie A co do tych lampek to są one dodatkowe i nie jeżdże na nich w nocy Normalne postojówki też są