| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dicer A3 & Voyager B-stok | 2004-07-28 10:53:44 Kup lepiej koreczek OPLOWSKi i bedzie po problemie |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2004-07-28 11:15:40
Pani z Akropolu będę bronił do upadłego. Potrafi poszukać zamiennika, popytac mechaników. Dzięki akropolowi za pompę wspomagania zapłaciłem ok. 400 zł a nie ok. 800 - w JC powiedzieli ponad 700 i na zamówienie, w Polmozbycie ponad 800 i też zamówienie, a w akropolu pwiedzieli, że mają od Lanosa za ok. 400 i że może przypasuje - pooglądali katalogi, popytali mechaników - dali z możliwością zwrotu. Tulejki wybieraka biegów - to samo - powiedzieli co kupić, jak wymienić, a w Polmozbycie chcieli mi ożenić cały "mechanizm pośredni" za 100 zł. Jedź na Aleję Pokoju to zobaczysz jaskiniowy standard obsługi. A co do cen u pani z Akropolu - przecież nie ona je ustala - bierze towar z hurtowni, więc trudno, żeby dotowała interes. A ceny i tak zwykle ma najniższe w Krakowie. Jak będziesz jechał do Akropolu, zobacz do sklepu "Familia" na Balickiej na przeciwko pętli tramwajowej (przed składem budowlanym, na wysokości przystanku autobusowego) - mają dużo części do DU i zwykle też tanio. |
piotr-ek | 2004-07-28 11:28:36
Co Ty - spox. Zwykle nie maja, jak mają to drogo, a sprowadzać im się na zamówienie nie chce. |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-07-28 15:44:10
Nie no... spoko, nie miałem nic złego na myśli Dzięki ze napisales to wszystko - szczerez powiedziawszy, nie korzystalem wczesniej z ich uslug, więc dobrze wiedzieć, że są w miarę tani i solidni. Podjadę do nich Dzięki n0ras ! |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-07-28 19:08:51 Witam ponownie!
Powrocilem z Akropolu. n0ras: miales racje, ta kobieta jest super (znaczy ... w sensie merytorycznym, zeby nie bylo niedomowien Skasowała mnie (pani) .... 9zl Tak wiec w razie problemow - polecam Akropol ! |