MotoNews.pl

Zlocik w Swiętochłowicach w Lipcu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znalazłem stronke na której jest zamieszczona informacja o zlocie samochodów tunningowanych , gdyby to kogos interesowało to podaje linka http://swiony.info/viewtopic.php?t=803&postdays=0&postorder=asc&start=0

łaaał moje miasto moja dzielnica wprawdzie moja fyura nie ten model ale git

wreszcie jakaś imprezka w regionie na bez rybiu i rak ryba jak to sie mówi trzeba będzie przyjechać i pokręcić bąków troche

Ja nie mam tuninga ale chetnie bym przyjechał ino na wczasach będę w te dni

nie trzeba miec tuuningowanej gablotki , wydaje mi sie , ze kazde autko obecne wraz ze swoim włascicielem bedzie mile widziane , dooh czym Ty sie przejmujesz , jest na to rada przesun sobie wyjazd na wczasy albo wpadnij w miedzy czasie

Cytat:
2004-07-15 12:27:22, Olo1 pisze:
dooh czym Ty sie przejmujesz , jest na to rada przesun sobie wyjazd na wczasy albo wpadnij w miedzy czasie

Żona mi nie pozwala.

No , i jest juz konkretna data zlotu , termin jest ustalony na 31.07.2004r. tj. sobota ostatnia w lipcu. Miejsce na 99 % Świętochłowice - UROCZYSKO, jak sie cos jeszcze zmieni ale nie sadze to postaram sie dac znac ,tam chyba trzeba wysłac jakiegos emila jak ktos chce przyjechac ale to juz zapraszam na stronke http://swiony.info/viewtopic.php?t=803&postdays=0&postorder=asc&start=0

acha i zapomniałem jeszcze nie ma konkretnej godzinki ale jest jeszcze troszke czasu , piszcie kto przyjedzie tu na forum

Informacja dla zainteresowanych :
Impreza odbędzie się 31 lipca 2004 roku i rozpocznie się o godzinie 10:00 a planowane zakończenie około godziny 18:00. Szczegółowy harmonogram przedstawie najpóźniej w czwartek ale postaram się go przygotować na jutro.

Olo1 a będziesz napewno.
Bo coprawda mój malec jest narazie w opłakanym stanie ale postaram się dotrzeć do Świętochłowic w sobote a potem prosto do roboty

o ile zrobie rozrusznik to tesh podjade to bedzie nas juz 3

ja sie zjawie na pewno

OK Regulamin i harmonogram ustalony a wszystko znajduje się na stronie którą wcześniej podawałem ale przypomne www.klub-chorzow.prv.pl .
Tak jak obiecałem podaje harmonogram
10:00 – 12:00 - Zjazd i rejestracja uczestników „Zlotu”
12:00 – 13:00 - Prezentacja samochodów tuningowanych – indywidualnie i grupowo.
13:00 – 13:30 - Wybór (głosowanie publiczności) najbardziej pomysłowo stuningowanego samochodu.
13:30 – Wybór samochodu o najgłośniejszym wydechu ( samochód musi posiadać tłumik).
14:15 – Ogłoszenie wyników i nagrodzenie zwycięzcy konkursu na najbardziej pomysłowo stuningowany samochód.
14:30 – Slalom na czas.
16:00 – Najgłośniejsze (Car Audio).
17:00 – Ogłoszenie wyników i nagrodzenie zwycięzcy slalomu na czas.
17:15 – „Palenie gumy” – Pokaz mocy pojazdów.
Serdecznie zapraszam

oby tylko pogoda dopisała

Chudy89 , szczerze mówiąc to nie wiem czy bede na 100% bo mi sie plany zmieniły dosłownie 3 dni temu bo musze isc do pracy
i nie jestem tym faktem zachwycony ale jak skoncze to postaram sie tam podskoczyc , obiecuje.