MotoNews.pl

To mój kaszel(jeszcze remont)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam do profilu

ładny bo seryjny

Jak fajnie widzieć kogoś z piaseczna
Ja sie ucze na wiadukcie !!
A co do malca to ładnie wyglada Lakier nowy??

Widze jakis rysunek Pokaz coś wiecej... wklej cos w wiekszej rozdzielczosci

a więc to mój BLUE CAR
Cytat:
Jak fajnie widzieć kogoś z piaseczna
Ja sie ucze na wiadukcie !!

ja też się cieszę poszalejemy cosik no nie
tak lakier jest nowy , blachy dookoła praktycznie tylko dach został stary
rysuneczki to już były na HP ale musiałem zwolnić miejsce w profilu na fotki mojej bryczki
no tak seria ale planuje coś z tym zrobic tylko delikatnie

Szkoda ze jush nie ma fotkofff

POZDRAWIAM

Cytat:
Szkoda ze jush nie ma fotkofff

oczywiscie ze sa, tylko w PROFILU

Wie cie co mi on przy po mina ??? malucha prosto z fabryki !!!

Cytat:
2004-07-26 19:25:07, pterock pisze:
oczywiscie ze sa, tylko w PROFILU

A jooo, rzeczywiscie , thx pterock
Musze powiedziec ze bardzo sympatyczny bobek), tylko prosze cie nie dawaj mu zadnych spoileroow czy tego typu pierdoł!!
Daj mu jakies ladne oldschoolowe felgi gleba i bedzie good!!

P.S.
ZAZDROSZCZe ci cholernie garazu, qrde jaki kanal piekny

POZDRAWIAM

kaszlak jak z fabryki fsm'u doman dobrze prawi gleba ,alusy i bedzie gites

wywal wszystko co cięzkie z zewnatrz seria i rób silnik

dobra baza jest !!!!

Cieszę się że się Wam podoba
ale chyba nie wytrzymam i zakupię mały spojlerek nd tylna szybkę, zcha i zdejmę kołpaczki i śruby pomaluję na złoto rzeby nie rzucały sie w oczy, no i oczywiście tylne białe klosze a i sportowe chlapacze co sądzicie?

blue
bardzo ladnie wyglada twoj maluch . Dobrym posunieciem bedzie zdjecie kolpakow i zamontowanie bialych kloszy i sportowych chlapaczy .Ja bym ci jeszcze proponował zmienic tlumik seryjny na sportowy tj.wupexa albo tekle.Osobiscie mam wupexa twin bardzo ładny i donosny dzwiek .Polecam naprawde dobry tłumik
::

[ wiadomość edytowana przez: piter126p dnia 2004-07-27 00:05:03 ]

[ wiadomość edytowana przez: piter126p dnia 2004-07-27 00:08:46 ]

Malusze bardzo ladny.Podoba mi sie.Tylko zalusz inny tlumnik.Pozdro

Tekle już mam narazie w szafie
Ale dzieki

Totalna seria. Super zadbany. Ładny lakier, wszystko wygląda naprawdę dobrze. Wspaniały garaż. Proponuję chromy na zewnątrz, gleba pełną gębą, białe klosze i kierunki, felgi 13stki auluminiowe jakieś oldschoolowe i będzie dobrze. Do tego tarcze na przód, mocny silnik i SUPER BAJER EKSTRA LUX.

Cytat:
2004-07-27 18:32:29, moch pisze:
...Proponuję chromy na zewnątrz...

moch jakos mi sie kojarzy juz z chromami Moze od tego nicka? Czytajac od tyłu .. chrom
Mi bob tez sie podoba... kolorek taki sam jak ja mialem...
Pozdrawiam.

Super zadbany bo jest po kapitaltym.
przed remontem był totalny syf dziury były wszędzie i to nie tylko rdza ale po prostu syf wszędzie gdzie się nie dotknęło to leciało
dlatego przód został sałkowicie obcięty i wystawały tylko w blachy po bokach a dookoła sa nowe blachy wspawane tylko dach został ale też jest trochę wytarmoszony, wzmocnienia podpodłogą też były dziurawe dlatego dostały blachy 5 a pod prowadnicami foteli były dziury także można było wypaść i błotniki też dziury(jak jechałem z kumplem ten mi mówi że mu coś chlapie a ja w dziw)także cały przód do wymiany był później to wszystko wyszpachlować i lakier, teraz na silnik przyszła kolej przy okazji lekki tuning głowica i koło także z 23 letniego ledwo jeżdżącego syfu będę miał nowego malca acha zhamulce były wymieniane cylinderki nie cylinderki linki przewody zwrotnice ogólnie mówiąc wszystko a najlepsze w tym wszystkim jestto że starszy za wszystko płacił Ja za samochód ruinę zapłaciłem 200 zł a starszy za remont ok 2000

Cytat:
2004-07-27 19:00:11, zoom pisze:
Cytat:
2004-07-27 18:32:29, moch pisze:
...Proponuję chromy na zewnątrz...

moch jakos mi sie kojarzy juz z chromami Moze od tego nicka? Czytajac od tyłu .. chrom
Mi bob tez sie podoba... kolorek taki sam jak ja mialem...
Pozdrawiam.

M O R C H Mochu sam lepiej byś tego nie wymyślił.

Zoom, jesteś spoko koleś. Masz u mnie plusa . Ale nie tylko Tobie kojarzę się z chromem. CzuCzu i ja to tacy maksymalni FANATYCY.