Ranking Netsprinta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Wg. rankingu przeprowadzonego przez Netsprint na temat najpopularniejszych marek w Polsce Opel zajmuje 6 miejsce

"
Cytat:
Ranking najpopularniejszych marek w Polsce w kategorii "Telekomunikacja & Motoryzacja" (odsetek wśród ogółu, pierwsza dziesiątka z listy) na podstawie badań NetSprint przedstawia się następująco: Nokia (100%), IDEA (65,6%), Plus GSM (58%), Era (52,9%), Siemens (51,9%), Opel (45,1%), Playboy (38,9%), Fiat (38,1%), Sony (34,4%) i Ford (28,7%).

W przyszlym roku bedzie lepiej )))

Wszystko zależy od dobrania kryteriów ocen, a co w związku ztym idzie sposobu zbierania informacji

Na przykład Aukcje Allegro pokazują że jest tam najwięcej Opli co w zasadzie świadczy o jego rzeczywistej popularności

Pozdrawiam
Gryzzly

Albo świadczy o tym. że ludzie się ich pozbywają bo są kiepskie.

RZ.

Cytat:
Albo świadczy o tym. że ludzie się ich pozbywają bo są kiepskie.

Nie rozumiem tej teorii - Ty tak uważasz ??

Bo ja uważam że są to bardzo dobre samochody - czasami mankamentem jest blacha - ale jak się dba to też nie będzie dużym problem.
Ja się bardzo cieszę że mam Omesię

Jeśli się więcej kupuje danych samochodów - to wg mnie później więcej jest ich w obiegu wtórnym
Nikt nagle nie rzucił się do sprzedaży i wszyscy na raz - hahaha

Pozdr.
Gryzzly

Jo tyż mom Ome i se chwala.
Narazie mi chodzi bez zarzutu. Tym bardziej, że jest to Diesel, który nawet w ASO nie ma pozytywnej opinii ze względu na małą żywotność silnika jak na Diesla. Ale też mam kumpli na warsztacie (zresztą ujołem ich w rekomendacjach) i ich zdanie o Oplach jest bardzo krytyczne (nazywają je hebliskiem). Znam też opinie właścicieli Opli Astry 2 i niezostawiają suchej nitki na swoich egzemplarzach i właśnie starają się je pchnąć bo nie mają już nerwów tylko nikt ich nie chce.(Częste awarie rozrządu itd itd), a kupowali je jako nówki.

Natomiast zgadzam się z teorią, że jak się dba tak się ma.

RZ.

Cytat:
2004-07-30 11:50:15, Jazzman pisze:

Natomiast zgadzam się z teorią, że jak się dba tak się ma.

RZ.

Dokładnie, Omka ma to do siebie że jak się o nią dba to się odwdzięcza, bo z Omką trzeba się zaprzyjaźnić jeżeli traktuje się ja tylko i wyłącznie jako środek transportu to o jakimś czasie ona się odwdzięczy z takie traktowanie