| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
macgregory Omega B Kombi Wrocław | 2004-07-28 11:59:22 Witam
Wg. rankingu przeprowadzonego przez Netsprint na temat najpopularniejszych marek w Polsce Opel zajmuje 6 miejsce "
|
Arek331 Opel Omega A 2,6i Bielsko-Biała | 2004-07-29 16:34:40 W przyszlym roku bedzie lepiej |
GRYZZLY Łódź | 2004-07-30 10:07:48 Wszystko zależy od dobrania kryteriów ocen, a co w związku ztym idzie sposobu zbierania informacji Na przykład Aukcje Allegro pokazują że jest tam najwięcej Opli co w zasadzie świadczy o jego rzeczywistej popularności Pozdrawiam Gryzzly |
Jazzman Omega A Caravan 2.3TD Tychy | 2004-07-30 10:58:59 Albo świadczy o tym. że ludzie się ich pozbywają bo są kiepskie. RZ. |
Jazzman Omega A Caravan 2.3TD Tychy | 2004-07-30 11:50:15 Jo tyż mom Ome i se chwala. Narazie mi chodzi bez zarzutu. Tym bardziej, że jest to Diesel, który nawet w ASO nie ma pozytywnej opinii ze względu na małą żywotność silnika jak na Diesla. Ale też mam kumpli na warsztacie (zresztą ujołem ich w rekomendacjach) i ich zdanie o Oplach jest bardzo krytyczne (nazywają je hebliskiem). Znam też opinie właścicieli Opli Astry 2 i niezostawiają suchej nitki na swoich egzemplarzach i właśnie starają się je pchnąć bo nie mają już nerwów tylko nikt ich nie chce.(Częste awarie rozrządu itd itd), a kupowali je jako nówki. Natomiast zgadzam się z teorią, że jak się dba tak się ma. RZ. |
macgregory Omega B Kombi Wrocław | 2004-07-30 12:57:31
Dokładnie, Omka ma to do siebie że jak się o nią dba to się odwdzięcza, bo z Omką trzeba się zaprzyjaźnić jeżeli traktuje się ja tylko i wyłącznie jako środek transportu to o jakimś czasie ona się odwdzięczy z takie traktowanie |