Mecz LKP vs FSOAK (Mazowsze)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zakładam taki temat bo będąc ostatnio na spocie LKP trochę "popykaliśmy" piłeczką i wtedy narodziła się myśl o rozegraniu meczu w piłkę nożną między naszymi klubami. Pomysł wydał mi się świetny i teraz chciałbym teraz go urzeczywistnić. Wiem że teraz jest czas urlopów, wyjazdów weekendowych a w dodatku zlot FSOAK 13-15 VIII. Ale mam pomysła.
i teraz wstępne moje przemyślenia:
Mecz byłby połączony z spotem FSOAK&LKP. Miejsce....hmmm, jest parę boisk w Warszawie ogólnie dostępnych, jednak aby nie „zabiegać się na śmierć”, bramki i boisko raczej powinno przypominać boisko do piłki ręcznej. Ja osobiście widzę te spotkanie na Cargo, wiem że jeszcze niedawno było tam boisko na trawce, z małymi bramkami, jest gdzie samochody postawić a i grila będzie gdzie rozpalić.
Co do terminu to mnie do głowy przychodzi 29 sierpień. Ci co mieli wrócić z wakacji wrócą, sesji jeszcze nie będzie, powinno być jeszcze ciepło więc termin w sam raz na spota.

Co wy na to?

Ekipę do grania zawsze można znaleźć. Ja już jestem chętny.

Prosze o wasze opinię i inne uwagi, co do terminu, lokalizacji i czy wam się to w ogóle podoba .

może jednak ktos sie skusi na meczyk

A może w kosza?
Piłka jest beeeee

mi obojętne, mogę grać i w to, i w to...
Ale w tym terminie jestem z firmą w Łańsku na mitingu.

29 sierpnia? Jeżeli czas pozwoli, to się pojawię! Nie wiem czy mnie sesja poprawkowa nie zatrzyma...

wszystko powinno się udac jesli uzbiera się drużyny no i jak pogoda dopisze

Zazdroszcze wam pomyslu, chetnych ludzi no i oczywiscie mozliwosci organizatorskich (liczba zainteresowanych).. Gdybym nie mieszkal tak daleczko bardzo chetnie wpadlbym pograc w cokolwiek.. nawet w karty, czy bierki )))

Ja sie pisze!!!!
No problemo temin dobry, dyscyplina dobra... wszysko oki!!

Kurde szkoda ze w Wawiesam sam bym chętnie zagrał mielibyscie obrońce,ech gdzie te czasy,te treningi mecze wiecznie bolące nogi.Od główkowania łysina się posunęła.Chyba pogadam z Grzeskiem może w Białym na FSO zagramy.

Przyjedźcie do nas w odwiedziny a przy okazji zagramy mecz!