Poduszka powietrzna a klakson...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam malutkie pytanko, jak nagrzeje mi sie w srodku to hmm (mam podejzenie ze poduszka sie moze powieksza) klakson sam mi sie na dziurach wlacza a dziala w taki sposob ze reke prawie leciutko musne a juz trabi nie wiecie moze co w tej sprawie poczynic ?

Poduszka to Ci sie raczej nie powieksza, jedyne co moze reagowac na temperature to metalowe styki od klaksonu. Trzeba dostac sie do srodka kierownicy i podgiac delikatnie styk.

a czy te styki beda widoczne po sciagnieciu przelacznika do swiatel ? bo hmm w polonezie sciagal sie srodekj - poduszki nie bylo a tutaj pewnie jest gdzies pozakrywane ... jesli mozesz powiedz mniej wiecej jak najszybsza droga do tego dojsc

Wystarczy zdjąć przełącznik zespolony, nic więcej nie musisz rozkręcać.

A w poldku to byl latwy dostep bo nie bylo poduchy
Mozesz jeszcze sprobowac psiknac czyms w te styki np. co w stylu WD40

oki doki dzieki za podpowiedz bede BOBEM NAPRAWIACZEM za niedlugo Pozdrawiam

hej zdjalem ten wylacznik zespolony ale qrq nie widzialem zadnych stykow dotyczacych klaksony czy na zdjeciach na forum ad naprawy wylacznika zespolonego nie ma tych stykow od klaksona ?

gdzie szukac styki do klaksonu (tak by je odgiac by jak bedzie cieplo nie wlaczal mi sie na kazdym dole).
A przy okazji jak rozbiore ten przelacznik to co jeszcze zrobic by kierunki odbijaly ?