Polecam zarowki typu H1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktokolwiek ma swiatelka z H1 (zreszta nie tylko tych lamp to dotyczy) Polecam gorąco zarowki Osram cool blue. Nie jest to zadna sciema w stylu pseudo-ksenony, ale na prawdę dobre żarówki. Kiedy ja zmieniłem właśnie na te to różnica powaliła mnie z nog - po prostu dzień a noc. Złośliwi powiedzą 35zł za żarówkę (bo tyle kosztują !) ja odpowiadam - opłaca się jest różnica lepiej świecą mniej ośłepiają i są chyba 3x bardziej żywotne. Pozdr.
OLO

Nie inaczej, Philips Blue przy nich to chooy. Jam mam H4 i już się przyzwyczaiłem do efektu, ale jak wsiąde do innego auta to aż mi żal właściciela

no ciekawe.....
bo na OKP temat był dość długo wałkowany i wyszło:
visionplus (czyli wiecej swiatła, bez efektu blue) są lepsze - lepiej świecą niż blue vision (czyli te a'la xenon).

Z tym że na Okapie nikt poza mną nie miał coolblue na "testach", sprawdzali tylko Philipsa

[ wiadomość edytowana przez: Skee dnia 2004-02-05 15:12:42 ]

Jakiś czas temu miałem okazję porównać zwykłe H1 (generał elektryk) w omedze z soczewkami i lepiej świeciły niż Philips Vision plus 50 zamontowane w Calibrze.

Ja mam u siebie Blue Vsion... na początku zauważyłem jaśniejszy odcień światła, ale żeby jakieś niebieskie one były to nie powiem... Następne będą Cool Blue...

pozdr.

ja kupilem Philipsy i mialy byc niebieskie, a sa zółte!!! i co?
I lipa. żaluje teraz, ale nastepne kupie te +50% z Osrama, sa podobno duzo lepsze.
Zastanawiam sie czy mozna wyczyscić ten odblask w leflektorze, ale podobno lepiej tego nieruszać?!?!??!?? Jak to jest z tymi odblaskami?

ja kupilem Philipsy i mialy byc niebieskie, a sa zółte!!! i co?
I lipa. żaluje teraz, ale nastepne kupie te +50% z Osrama, sa podobno duzo lepsze.
Zastanawiam sie czy mozna wyczyscić ten odblask w leflektorze, ale podobno lepiej tego nieruszać?!?!??!?? Jak to jest z tymi odblaskami?

Mi wyszło podobnie z tymi Osram CoolBlue. Choć warto tez się zastanowić nad Osram Silverstar - mniej biała barwa światła niż w CoolBlue, ale nieco silniejszy snop światła.

witam

wczoraj kupilem H1 osram silverstar +50%,

wymienilem (z philipsow)

i jest nieco lepiej (tak mi sie wydaje)

mam pytanie do uzytkownikow tychze zarowek:

na folderach reklamowych szczt zarowek H4 i H7 jest srebrny (silverstar)

a moje H1 nie maja sreberka - tak ma byc czy w sklepie mnie nabrali

dajcie znac bo nie wiem czy jechac do sklepu i urwac leb sprzedawcy...