Economizer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
mam taki problem: chodza wszystkie wskazniki, obrotomierz tez a economizer lezy martwy? ktos moze wie jaka jest tego przyczyna?

sprawdź kostke z kabalmi przy przeplywomierzu na początek

[ wiadomość edytowana przez: showman dnia 2007-01-30 16:59:38 ]

witam! ja mam też problem z ekonomizerem tylko u mnie chodzi w systemie zero jedynkowym czyli albo min. albo max. ja kostki sprawdzałem przy przepływce i przy zegarach , są ok. jak ktoś moze pomuc to niech doda coś od siebie. pozdro!

sprawdze kostki i sprobuje przelozyc budziki na inne, bo mam drugi zestaw, (tylko z wiesniacko zaklejonymi tarczami na biale drukowane na kompie) jak pomoze to rozbiore oryginalne bo moze w srodku jest cos nie tak....

ovvca jak dojdziesz z tym economizerem to napisz co to było bo mój tez świruje. pozdro!

Heh dokleje sie do tego tematu.Ja mam wyjatkowo udany typ ekonomizera bo w miare dociskania gazu on pokazuje mi coraz mniejsze spalanie a wiec mysle ze to cos z biegunowoscia....nie zdazylem tego jeszcze rozkrecic bo zimno jak diabli a ja garazu nie mam... Macie moze jakies wskazowki? Jak to wogule jest zbudowane?Jakas skomplikowana elektronika w zegarze?Pzdr!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Borygo77 dnia 2007-02-04 00:26:04 ]