Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-08-17 10:57:25 Stare ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-08-17 15:28:55 z pkt 17 sie nie zgadzam ![]() ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-08-17 16:56:39 Myśle, że masz rację, bo mnie denrwuje np jak ktoś pali przedemną w samochodzie i trzepie popiuł przez okno.
A qwa ![]() Więc lepiej wyjść i zapalić, przecież to nie miejsce publiczne, a i w samochodzie czyściej ![]() |
![]() cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2004-08-17 17:26:58 trzeba rzucic palenie i wtedy nie trzeba bedzie wcale wychodzic na papierosa i smrodzic innym ![]() ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-08-17 20:31:19
mundrala sie znalazł ![]() 5.Ruszaj zanim jeszcze wszyscy piesi opuszcza przejście. Jak mają czerwone, to czego nie? ![]() 6.Słuchaj muzyki na maxa przy otwartych szybach. A co? mam zamykać swzyby w upał, czy Iron maiden ściszać? 7.Zawsze mrugaj długimi lub używaj klaksonu wobec kierowców których chcesz wyprzedzić. Jak facet jedzie w berecie to lepiej niech wie... No ale to tylko na trasie... 10.Jedz z łokciem wystawionym za szybę. OK Zrobię sobie specjalny wieszak.... Jak na ortopedii ![]() 14.Zadbaj o to, żeby w twoim samochodzie był maksymalny syf. Kto mi posprząta? Noie chcę byc burakiem 20.Parkuj tak, żeby inni nie mogli wyjechać. Tylko wtedy, jak gostek zajmuje 2 lub trzy miejsca parkingowe 25.Gdy na parkingu potracisz inny samochód, uciekaj czym prędzej. Uciekam tylko wtedy, jak zarysuje BMW na alufelgach... i to bardzo szybko.... 26.Naklej na samochód kilka kolorowych kleksów. Czy nasza naklejka to też kleks? ![]() 28.Pamiętaj, ze najlepszy kierowca to najszybszy kierowca. A nie? 30.Powieś na lusterku kartonowy zapaszek. Przecież to min 10 koni więcej... 32.Nigdy nie tankuj do pełna. Benzyny? Toć bym pierwszego bez pensji został... 34.Gdy usłyszysz za sobą sygnał karetki pogotowia, pozwól na to, żeby wyła bezpośrednio za tobą. Ostatnio dałem się wyprzedzić straży pożarnej... Na nieszczęście jechała max 60/h i przez pół miasta wty samym kierunku co ja.... a ja za nią. W końcu się tak zagap[iłem że przejechałem za nimi na czerwonym ROTFL 48.Zapamiętaj, że wszystkiemu winne są głupie przepisy, fatalne drogi, zbyt duża liczba samochodów i korki. Ty sam jesteś zawsze bez winy. A nie? 49.Myj samochód raz na miesiąc, albo i rzadziej. Piotr'ek TY BURAKU!! Zakładamy klub buraka? ![]() 52.Powieś CD na lusterku. To w kjońcy choinka czy CD? 55.Nigdy nie zapinaj pasów. W MIEŚCIE NIGDY NIE ZAPINAM - tylko w trasie Pozdro Navi |
piotr-ek | 2004-08-17 22:26:05 WOW! Wreszcie piotr'ek został doceniony! Ale zasmucę was - 20 sierpnia w godzinach popołudniowych będzie wielkie picowanie złomiaka-esperaka - po 4 miesiącach!!! |
![]() Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-08-17 22:39:28 Co do samego palenia... oj Panowie, Panowie... po co to komu ?? ![]() |
![]() Pilot GAZOESPERO Gdańsk | 2004-08-17 22:40:06 A JAK ZROBIĆ KOMPOT Z BURAKA??? WRZUCIĆ GRANAT DO PKSu ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-08-17 22:43:42
Wszystkie mi to mówią ![]()
Mój samochód to sobie mogę robić w nim wszystko nawet palić i nikomu nic do tego Alkohol też szkodzi zdrowiu a nie widziałem zby zdrowotnego podejścia w Borkach... Pozdro Navi |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-08-17 22:46:31
Panowie i Panie - 20.08.2004 - dzień żałoby klubowej Pozdro Navi |
![]() Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-08-17 22:47:42 Nie nie nie .... nie mialem na mysli palenia w samym samochodzie (bo to oczywiscie Twoj samochod i masz do tego pelne prawo), mialem na mysli palenie wogole jako samo palenie papierosow - ale to tylko moja SUBEKTYWNA opinia i nie mam zamiaru sie nikomu narażać ![]() |
piotr-ek | 2004-08-17 22:47:57
Ciągle sobie powtarzam: żyje sobie człowiek spokojnie, bez stresu, nie pali, nie pije, nie używa, odżywia się prawidłowo i nagle... przejedzie go kierowca TIR-a który zasnął za kierownicą. I po co mu było to zdrowe życie? |
![]() Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-08-17 22:52:36 Weź jednak drogi Piotrku pod uwagę możliwość taką, że ten nieszczęsny kierowca TIR`a (przykladowo R Magnum lub czegoś takiego ) sobie nie zaśnia za tą kierownicą lub zaśnie ten 1 km później (gdy już Cię minie), albo wcześniej- ale ktoś mu trąbnie i koleś się obudzi - to istnieje opcja, że końcówkę życia spędzi się wypluwając własne płuca na pulmonologii ... taka srednio-ciekawa perspektywa ![]() (opinia subiektywna) [ wiadomość edytowana przez: Mihty dnia 2004-08-17 22:59:00 ] |
![]() Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-08-17 22:54:32 ... albo co gorsze.. onkologii ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-08-17 23:01:06 Trawesując teorię Billard'a na temat wiary - jeżeli będziesz żył zdrowo przez całe życie masz _szanszę_ żyć długo i nudno. Korzytsając z przyjemności (subiektywnie pojmowanych) - może i pożyjesz krótko, ale za to ciekawie. Ale znane są przypadki stuletnich palaczy i nie tylko
Wybór należy do każdego z nas. Pozdro Navi |
![]() Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-08-17 23:09:30 Ależ oczywiście Navi ![]() ![]() Jesli kogos urazilem, to przepraszam ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-08-17 23:14:20 Nikt się nie uraża. Spoko. Tak sobie tylko gadamy.
Wracając do wątku (bo jak zwykle zrobił się OT) Proponuyję napisać zbiorową petycję do Piotr'ka żeby jednak odpuścił sobie to mycie... Napiszemy dysretacjęnaukową na temat "Wskażnik korelacji liniowej grubości brudu a wspólczynnik Cx i osiągane osiąg w samochodzie Dajewo Espero. Studium przypadku" Pozdro Navi |
![]() plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-08-17 23:33:18 a jam rzucił palenie i wcale nie uważam, że teraz żyje nudno i długo ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2004-08-17 23:34:09 ] |