MotoNews.pl

Co o tym myslicie? [kupno 125p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przebieg 89000
rocznik 76
silnik 1.5
nowa instalacja gazowa
aluminiowe felgi (niam na zdjeciach)
hak
radiomagnetofon
bezwypadkowy
tapicerka skórzana
komplet opon zimowych
cena 2000zl
warto kupic? rozmawialem z wlascicielem, podobno podloga nie jest dziurawa
fotki ponizej

mam nadzieje ze wlasiciel sie nie obrazi

[ wiadomość edytowana przez: seba126 dnia 2004-08-01 20:22:22 ]

jaka tapicerka powiadasz? gdyby nie ten paskudny zderzak z tylu bylby ladny eMRek

zobacz drzwi sa poobuja na ostatniej fotce - to co wlasciciel mowi to jedno, a to co jest z autem to drugie. musisz sam zobaczcyc przedewszystkim wazne sa podluznice - ogolnie od spodu. Cena mysle ze nie najgorsza ale tez nie jakas super okazja np na allegro jest 132 z silnikeim 2.0 DOHC z gazem polakierowany itd za 3400 do uzgodnienia . . . i pamietaj pospiech jest najgorszym doradca, nie kupuj pierwszego lepszego.

to jest opis wlasciciela
jutro ide zobaczyc autko

Cytat:
2004-08-01 21:03:14, kosa131 pisze:
jaka tapicerka powiadasz? (...)

Może skajurzana .

Bardzo ładny wczesny MR . Tylny zderzak do wymiany i można śmiagać. A gaz cały czas prawie połowę tańszy od benzyny .

Cytat:
2004-08-01 21:04:05, stasiu pisze:
to co wlasciciel mowi to jedno, a to co jest z autem to drugie.

Skórzana tapicerka ze skaju
aluminiowe felgi stalowe
i fiatowski zderzak z polda

a powaznie to nawet nawet fiacik, wnetrze wygląda ładnie. Sprawdz podłoge, silnik, wywal tylni zderzak i bedzie luX

[ wiadomość edytowana przez: 5n4k3 dnia 2004-08-01 21:21:39 ]

no i nie zapomnij usunac haka jak juz bedziesz mial tego fiata

o fuj zderzak pelna porashka musowa wymiana
buda widac nawet na zdjeciach ze latana generalnie wszystko do glebokiego wgladu zreszta jak z kazdym zakupem auta

Cytat:
2004-08-01 23:25:10, Samael pisze:

o nie nie nie nie nie nie nie

ja dzieki hakowi mam dupe cała

a jakis oplasticzony nissan do wymiany przedni pas zderzak maske i chłodnic pewnie kilka

Cytat:
2004-08-01 23:42:21, Poramancza pisze:
Cytat:
2004-08-01 23:25:10, Samael pisze:

o nie nie nie nie nie nie nie

ja dzieki hakowi mam dupe cała

a jakis oplasticzony nissan do wymiany przedni pas zderzak maske i chłodnic pewnie kilka

No ja tak samo, najpierw poldek sie nadzial a potem malczan a ja mialem tylko peknieta plastikowa nakladke na hak

Za 2000 to bym juz sobie Klasyka jakiegos szukal. Mr jest wporzdku, sam nim jezdze ale jak bym mial tyle na kupno autaka wydac to bym sie za 131,132 ogladal no moze 127,124 ale ja duze autka lubie lub 125 klasyk + dohc ale to juz koszty weksze!!
Pozdrawiam i udanych zakupów życze!!

Cytat:
2004-08-01 23:58:50, CarvMachine pisze:
Za 2000 to bym juz sobie Klasyka jakiegos szukal. Mr jest wporzdku, sam nim jezdze ale jak bym mial tyle na kupno autaka wydac to bym sie za 131,132 ogladal no moze 127,124 ale ja duze autka lubie lub 125 klasyk + dohc ale to juz koszty weksze!!
Pozdrawiam i udanych zakupów życze!!

dobrze gada. za 500zl jest 131, wstawisz gaz, ewentualnie wymienisz progi i finansowo na jedno wyjdzie, a autko duzo fajniejsze.

Cytat:
2004-08-02 08:49:38, kosa131 pisze:
za 500zl jest 131

jakie to mirafiori? 1300?

Cytat:
za 500zl jest 131, wstawisz gaz, ewentualnie wymienisz progi i finansowo na jedno wyjdzie, a autko duzo fajniejsze.

Nie wiem o jakim 131 mówisz, ale za 500zl to przy wymianie progów mioze się cała buda rozlecieć. A butla z gazem po zatankowaniu wyleci z bagarznika przez dziury w podłodze.
Niestety ale fiat z dobrej blachy nie słynie.

Po pierwsze się nie napalaj. Moze faktycznie trafisz klasyka za 2tys, ale to tez będzie auto w które trzeba inwestowac.

Cytat:
2004-08-02 14:21:47, Jesion128 pisze:
Cytat:
za 500zl jest 131, wstawisz gaz, ewentualnie wymienisz progi i finansowo na jedno wyjdzie, a autko duzo fajniejsze.

Nie wiem o jakim 131 mówisz, ale za 500zl to przy wymianie progów mioze się cała buda rozlecieć. A butla z gazem po zatankowaniu wyleci z bagarznika przez dziury w podłodze.
Niestety ale fiat z dobrej blachy nie słynie.

Po pierwsze się nie napalaj. Moze faktycznie trafisz klasyka za 2tys, ale to tez będzie auto w które trzeba inwestowac.

Jesion, widzialem to auto i wiem co mowie, pozatym pere 131 tez juz w krotkim zyciu swoim mialem. Mam namiary na mirafiori 1,6 OHC, rok 83, model CL czyli golutka- zadnych welurow czy innej elektryki, ale za ta kase.... Wolalbym tamta 131 niz tego kanta

no skoro widzialeś i buda jest zdrowa, to fakt ze to lepsze niz 125. Masz superfarta po prostu

a silnik w tej mirce jest ok? czy taki ze przejedzie 10tys i do remontu?

tylny zderzak won!
w temacie haka - zgadzam sie z Pomarancza, lepiej, jak jest hak, wpieptzyl mi sie lanos i malan a do wymiany mialem klosz cofania...
obejrzyj DOKLADNIE odstepy maski od nadkoli i podszybia (czy sa rowne) - brakuje mu listwy na nadkolu i podejrzewam ze nie jest bezwypadkowy, nie ma nawet dziur po mocowaniach...
z ta skorzana hehehehe przegiecie
i troche drogo...
na gazie tak stary silnik moze sie dosc szybko zaczac sypac niestety (gniazda zaworowe)
ale generalnie polecam stare kanty mry