Mam najszybszego fiata na świecie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rok temu mój ojciec miał jak pamiętacie wypadek. Ruszając spod sklepu został uderzony na skrzyżowaniu 20 m dalej. Sprawca został dzisiaj uniewinniony ponieważ wg biegłego mój ojciec miał na liczniku ok. 40 km/h. Dla porównania najszybszy cywilny samochód świata - Dauer-Porsche 962 Le Mans osiąga tę prędkość po 25 metrach.

Einstein powiedział kiedyś: "Wszechświat i głupota ludzka nie mają granic... Chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności..."

Podpisuję się pod tym obiema rękami...

a to Polska właśnie.....

Cytat:
2004-08-03 17:43:19, sc00by pisze:
a to Polska właśnie.....

"Bo to polska, nie elegancja-francja"

Niezłe ma kopytko

taaa, nie ma to jak poczciwy szybki polski "bandit"...

Cytat:
2004-08-03 19:41:09, k1cyprys pisze:
taaa, nie ma to jak poczciwy szybki polski "bandit"...

dZIĘKI

hehe nie chodzilo mi o ciebie... hehe

mowa tu o polskim odpowiedniku mustanga - polskim bandycie lat 70'dziesiatych... eh, to byly czasy, wszyscy mieli po rowno

Cytat:
2004-08-03 19:48:33, k1cyprys pisze:
hehe nie chodzilo mi o ciebie... hehe

mowa tu o polskim odpowiedniku mustanga - polskim bandycie lat 70'dziesiatych... eh, to byly czasy, wszyscy mieli po rowno

Po rowno malo

to gratuluje ! mi powiedzieli że jechałem 173 km/h gdzie ograniczenie było do 40 km/h !!! Jechałem w 4 osoby + pies + bagażnik zapakowany na full (gdzie połowa bagażnika toAUDIO !!!).
Dostałem 500 zł i 10pkt karnych...

Ja miałem stłuczkę-dziadek wymusił pierszeństwo maluchem i nie zdążyłem już wyhamować pod samymi oknami komisariatu w Kątach Wrocławskich (tu mieszkam ) idę tam a oni pomimo że jest ich tam chyba z 6 mówią że nie wyjdą dopełnić formalności i muszę czekać na policję z Wrocławia-która łaskawie może się zjawić za 2-3h. To ja myślę kurrrrr..... po co tyle policji skoro i tak albo nic nie robi albo jeżeli już za coś się weźmie to odstawia manianę jak cholera !!!!!!!!

Będziemy się odwoływać...

Cytat:
2004-08-07 19:08:02, Quattro pisze:
Będziemy się odwoływać...

Ja powiem tylko ze trzech moich kumpli wczoraj, a w sumie to dzis przekoziolkowala malaczem i zawineli sie na slupie przy 60-70. Autko pozyczyli od kolesia zeby sie od tak przejechac. Do tego byli najebani i zaden z nich nie ma prawka. Auto nie bylo nawet tego kolesia tylko jego dziewczyny. Wszyscy przezyli....nie wiem jak bo z auta nic nie zostalo. Jeden tylko jest w szpitalu. Pijanego pan bog strzeze......

Cytat:
2004-08-07 19:14:21, Ali-En pisze:
Ja powiem tylko ze trzech moich kumpli wczoraj, a w sumie to dzis przekoziolkowala malaczem i zawineli sie na slupie przy 60-70. Autko pozyczyli od kolesia zeby sie od tak przejechac. Do tego byli najebani i zaden z nich nie ma prawka. Auto nie bylo nawet tego kolesia tylko jego dziewczyny. Wszyscy przezyli....nie wiem jak bo z auta nic nie zostalo. Jeden tylko jest w szpitalu. Pijanego pan bog strzeze......

Sorry, ja się teraz tylko zastanawiam czego mam współczuć woim kumplom: wypadku czy głupoty???

Bez urazy

Cytat:
2004-08-07 19:18:28, Quattro pisze:
Cytat:
2004-08-07 19:14:21, Ali-En pisze:

Sorry, ja się teraz tylko zastanawiam czego mam współczuć woim kumplom: wypadku czy głupoty???

Bez urazy

Spoko! Sam im powiedzialem ze sa durniami jakich malo. A mowia ze glupota nie boli.

Bywa...