Wreszcie mam własną strone

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wreszcie mam strone w necie adres to:maluchmaxi
strona jest jeszcze w budowie ale prosze o opinie
dzięki z góry

Fiu fiu fiu Mniamuśna stronka Jeden mały problem tylko wystąpił: te dźwięki obudziły właśnie moją ukochaną i mam zadymę

bardzo ladnie wykonana strona... ale niestety filmy nie dzialaja, a chetnie poogladalbym

filmy będą za pare dni

fajna stronka

fajna www tylko kursor mnie wpoienial. i ja tez chce filmy. jaka mine mial gosciu z corado ?

no no fajna stronka pozdrawiam czekam na filmiki

storna swietna midona i cudowna ale tego kursora to Ci nie odpuszcze - chyba ze powiesz mi co to za gwaizdke wyciganalem z gornego lewego rogu? to jakas zabawka

Wypasiles stronke na maxi,oprawa multimedialna super jak w colinie(tej grze menu),podokladaj kilka filmikow no i forum-jak sie da.

na razie jest księga gości

No strona jest bardzo fajna co tu dużo pisać Rafał samych sukcesów!!!

Go Go panie Rafale stronka jak najbardziej cool !!

Witam !!! ja rowniez dolacze sie do gratulacji bo naprawde strona jest wykonana bardzo ładnie tylko tak jak reszta klubowiczow mowila przedemna " kursor jest troszke denerwujacy "
Ale ogolnie wszystko OK oby tak dalej

Swietna! Rewelka! No naprawde wypas! Podobuje mie sie strasznie! A bobek (a raczej BOB) twoj jest jeszcze lepszy.. pinknie wyglada.. piknie chodzi bo widzialem filmik.. no i wogle sooper! powodzenia!

Bardzo dobra stronka! Zasada jaki samochod-taka strona zostala zachowana.

Gratuluje strony jest naprawde genialnie zrobina a <>powala na kolana full wypas totalny flow

Cytat:
maluchmaxi

Stawiam krzynke piwa za zdjecie miny goscia z corrado.

Maluch jest wypasiony ale z tego co slyszlem rosnie konkurent juz jezdzi byl na zlocie w Zoleniu niesety jeszcze bez turbiny.http://126fan.cx.wix.pl/www/swap_1400.htm

stronka naprawde bardzo ładna a o autku to juz nie wspomnę....pozdro!!!

Cześć!
Stronka OK , tylko ten kursor... , denerwuje chyba każdego...
W opisie samochodu jest napisane - " ....auta za grube miliony są niczym przy niby zwyklym maluchu". Jednego nie rozumiem - określenia że Twój bolid jest "niby zwykłym maluchem" , no chyba że chodzi o to że ludzie którzy go widzą mogą tak sobie pomyslec...
Życzę dużo sukcesów , i mam nadzieję że pojawi się wkrótce jakaś konkurencja z równie mocnym , niby zwykłym 126p !!!

Stronka wręcz fantastycznie wypasiona! Rafał gratuluję.
P.S Kursor KICHA