OPEL OMEGA A WKŁ SZUKAM KSIĄŻKI PILNE!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię książkę o omedze A wydawnictwa WKŁ PILNE

Cytat:
2004-06-01 21:01:55, koperrr pisze:
Kupię książkę o omedze A wydawnictwa WKŁ PILNE

Oj cieżko będzie, ja szukam już od dwóch lat. I z tego co się zorientowałem to WKŁ nie drukowało do Omegi A

Oups!

Piątkowy zonk

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2004-06-25 12:55:23 ]

Cytat:
A to dziwne. Co jestem na wrocławskiej giełdzie, to zawsze ją na straganie przed wejściem widzę.

wydawnictwa AUTO. WKŁ nigdy nie wydało ksiazki o Omedze.

Ja ją mam w domu, leży tez na ftp.

Ale ta ksiazka z wyd. Auto nadaja sie tylko jako instrukcja obslugi, a to i tez nie do konca. Tak naprawde aby poznac swoja Ome trzeba ja samemu rozebrac a potem zlozyc . I jak zadna czesc nie zostanie to wtedy mozna powiedziec ze juz sie o niej cos wie

Cytat:
2004-06-25 12:54:36, macgregory pisze:
Ale ta ksiazka z wyd. Auto nadaja sie tylko jako instrukcja obslugi, a to i tez nie do konca. Tak naprawde aby poznac swoja Ome trzeba ja samemu rozebrac a potem zlozyc . I jak zadna czesc nie zostanie to wtedy mozna powiedziec ze juz sie o niej cos wie

Z MacGregorym się zgadzam, ale gdyby ktoś się upierał, to można toto kupić w DC w księgarni na rogu Świętokrzyskiej i Mazowieckiej w atrakcyjnej cenie 78 PLN Było 2gie wydanie, to może się pojawić powszechnie.

Tamże Haynes do Omy A w nie mniej zachęcającej cenie 150 PLN (to będzie prawie 9 PLN za funciaka...).

Haynesa do B nie ma jak raz.

pozdr,
Robert

jeśli ktoś chce to mam haynesa na cd w pdf - pytania na prv