Polecam sklep...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CZĘŚCI SAMOCHODOWE
W szczególności proponuję zarejestrowanie się (loginem będzie wasz adres e-mail - trochę to mylące) i buszowanie z wykorzystaniem wbudowanego katalogu części. Można wybrać z jakiego zakresu części jest dany element i oglądać go na stronach katalogu części - czy aby o taką część nam chodzi. Sklep nie jest tani, ale mają praktycznie wszystkie części.

Bez obrazy, ale to chyba powinno być tak: CZĘŚCI SAMOCHODOWE

Ale zmaściłem!

CZĘŚCI SAMOCHODOWE - POPRAWNY LINK

Moim zdaniem ceny w tym sklepie to jedno wielkie NIEPOROZUMIENIE

hahahahahahahaha

wyłącznik podnośnika szyby.

kupiłem go ostatnio za 49PLN a u nich......146,40PLN kogos chyba powaliło kompletnie

Fakt niezaprzeczalny - ceny mają chore, ale biorąc pod uwagę to, że nie miałem gdzie zakupić spinki trzymającej pręt otwierający elektrycznie bagażnik, czy też spinki do tapicerki (wszystkie sklepy mnie zlewały - nawet nie chceli tego zamówić, albo udawali, że nie ma), toż skorzystałem z ich oferty. Oczywiście mógłbym zjeździć pół woj.małopolskiego i śląskiego, aby nabyć poszukiwane części, ale nie ma to najmniejszego sensu.

Cytat:
2004-08-11 13:46:16, piotr-ek pisze:
Fakt niezaprzeczalny - ceny mają chore, ale biorąc pod uwagę to, że nie miałem gdzie zakupić spinki trzymającej pręt otwierający elektrycznie bagażnik, czy też spinki do tapicerki (wszystkie sklepy mnie zlewały - nawet nie chceli tego zamówić, albo udawali, że nie ma), toż skorzystałem z ich oferty. Oczywiście mógłbym zjeździć pół woj.małopolskiego i śląskiego, aby nabyć poszukiwane części, ale nie ma to najmniejszego sensu.

co do pierdółek calkowicie się z Tobą zgadzam

a mi oprocz cen nie podoba sie zmuszanie do podawania swoich dnaych..wiem ze moge zmyslic ale ogolnie nie podoba mi sie nawet proba naklonienia mnie

Przecież muszą wysłać Ci zamówiony towar pod jakiś adres.

Dodam tylko, że poszukiwałem (i poszukuję ) osłony zewnętrznej paska rozrządu 1,8, cena w tym sklepiE 240 PLN !!! za kawałek plastyku !!! na kotsisa 140 zł tez dużo, To - jak w tej reklamie - WOLĘ BEZ...