Szyby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
niech ktoś mi powie jak wyjąć szyby w bmw 518 i tylne boczne i przednie elek.bo nie wiem od czego zacząckiedy zdejme tapicerke prosze o pomoc?????????????????????????

[ wiadomość edytowana przez: draiwer5 dnia 2004-08-01 15:17:02 ]

takie posty zaczyna sie od podania modelu samochodu dokładnie a nie 518 i już. 518 były trzy modele a ty masz który? a tak wogóle to po co wyjmować szyby? chcesz przyciemnić?

Jeżeli masz e34. Wyciągnij 2 metalowe zawleczki z plastików, które trzymają szybę później odchyl jej podstawe i szyba luźna.Tył to samo tylko chyba jest tam jedna zawleczka.

drogi kolego to moje pierwsze bmw wiec przepraszam ze nie podalem modelu to rocznik 94 pewnie bedziesz wiedzial jaki to model.a jak wyjac te male z tylu trzeba rozbierac uszczelki???????? a tak wogole to prawda chcem je przyciemnic za pomoc dziekuje E2 TAK MAM NAPISANE ALE SZCZEZE NIEWIEM JAK SIE NAZYWA TEN MODEL

[ wiadomość edytowana przez: draiwer5 dnia 2004-08-03 21:07:26 ]

Cześć
Co do modelu to masz e34.Jeżeli chodzi o przyciemnienie nie musisz wyciągać trójkątów bo docinasz folie do czarnego nadruku.Jeżeli będziesz chciał wyciągnąć to musisz odkręcić prowadnicę. Tylnia część trókąta jest na zatrzaskach.Lepiej jej nie wyciągaj, bo bez doświadczenia może Ci pęknąć a trójkąt jest drogi bo jest zespolony z uszczęlką .Powodzenia.

dziękuje bardzo za te wskazówki pozdrawiam