Sprzedam alufelgi 15" z oponami- 400zl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie chcem sprzedac alufelgi 15" BBS (spadek po espero) z oponami ..zdjecia w profilu.... 400 zyka

pozdawiam

To ja sie na to pisze posłałem Ci meila jak mozesz to odpisz

Niestety z przyczyn finansowych musze odpuścić sobie fele

a jakie opony masz na tych felgach ???

zeby w pelni zrozumiec temat 400pln tj 1 szt.

Raffsa

Ja chetnie dowiem sie wiecej... wyslalem info na wszystkie media...

poniewaz tak jak napisal raffsa... nic nie wiadomo :|

komplet facet bierze odemnie auto ale uznal ze fele ma lepsze i sprzedaje osobno a ze cena sie znaczaco nie rozni wiec sprzedaje komplet za 400 z oponami bo kolekcji nie bede zakladal oponay michelin 185/60/15 michelin przod 185/55/15 dunlop tyl...mozna sobie wizac sprawdzic potestowac w zakladzie do woli
pozdrowionka

Cytat:
2004-08-26 20:41:26, Dominik_Olechnowicz pisze:
komplet facet bierze odemnie auto

GRATULUJĘ!!!! Co kupujesz... a może nic?

na razie na brak samochodow nie narzekam...mam czym jezdzic ., myslalem o audi a3 99' za 5000 euro od 1 wlasciciela bo juz ja bylem ogladac...w pelnej opcji 100.000 przebiegu....tylko ze w szczecinie to ona by postala ze2 dni max

ok chlopaki z uwagi na to ze troche ta cena chyba wywolalem atak ggupowy na moje felgi...bo jest chyba juz 10 chetnych osob...to zasada kupna jest taka ze kto pierwszy ten lepszy i nic nikomu nie obiecuje...cena sie nie zmienia
pozdrawiam

Na allegro sa do sprzedania 16, takie jak Bartka, tylko ze malowane na czarno. Cena: 400zl Moim zdaniem warto. Minusem jest brak opon....

LINK

Aha, linka daje w celu ewentualnego rozladowania kolejki

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2004-08-27 21:55:29 ]

ok no to w pierwszy byl kolega Walus..... 21:36 , drugi byl Despero 21:40...takze walus bierze na 100%, felgi sprzedane
... jakby sie cos zmienilo to zamieszcze update'a
Pozdrawiam

Cytat:
2004-08-28 10:51:13, Dominik_Olechnowicz pisze:
ok no to w pierwszy byl kolega Walus..... 21:36 , drugi byl Despero 21:40

Zolti, a co w tym smiesznego, bo nie bardzo lapie?

Różnice czasowe

Jeszcze trochę i zadecydowałyby sekundy

hmmm... szkoda ze sprzedane...
dziwne, ze wyslalem prosbe o podanie nr tel. 26-ego okolo godziny 13 i jakos nie dostalem odpowiedzi... ani na prv, ani na GG...
no trudno