| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2004-08-26 20:33:48 Witam
Miałem dzisiaj w pracy ciekawą sytuację: Przychodzi dwóch łysych karków. Dobrze, że mieli te karki, bo by im gold-łańcuchy szyje pourywały. Jeden z nich taszczy w ręku jakiś kolektor wydechowy. Myślę sobie: awaria, oj będę się „pocił” by, to pospawać (dla niewtajemniczonych: pospawanie starego kolektora, to wyższa szkoła jazdy), ale co tam. Czego się nie robi by pomóc w niedoli. Wszak części są takie drogie Po wstępnej rozmowie ustalam termin odbioru na jutro, bo jeszcze doszło spawanie na „srebro” rureczki, która jest przymocowana do tego kolektora a oni, że są już z kupcem na dzisiaj umówieni, że wystarczy tylko tak „posmarkać”, aby było, żeby do jutra wytrzymało. Pytam, jaki to model, bo po znaczku „GM” na kolektorze wnioskuję, że chyba Opel. Oni: Omega B 2.0 ’94. No to mnie wkurwili do żywego. Górę wzięły emocje i mój sentyment. Pogoniłem gości i tyle było z tego interesu. Na obchodne powiedziałem, że mam takie samo auto i sumienie chcę mieć czyste. Górnolotnie to może zabrzmiało, bo pewnie, kto inny podejmie się owego zadania, ale ja przynajmniej spokojnie będę spał. |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-08-26 20:39:43 Bravo! A gdzie Ty te spawy robisz?
|
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2004-08-26 20:45:29 Piotr Patrz profil |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-08-26 20:51:34 Leszek patrzę ale tam jest Elbląg/Rumia
bardzie prcyzyjnie do Rumi mam 30 km do elblaga 70 |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2004-08-26 21:08:01 Wszystko jest w "assistance". Złożyłem tam swój akces.
Tak lakonicznie: Firma w Rumi dom w Elblągu. Do kalafior Cześć ziom co do tłumika to "anastezjologiem" nie jestem, ale coś tam zawsze można pospawać |
![]() kalafior grabiarka na rope gdzies daleko | 2004-08-26 21:48:26 To rewelka, musimy sie tylko spiknac co do czasu. Moze jakis weekend, ew popoludnie? Mam wpasc do firmy czy do domu?
pozdrawiam |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2004-08-26 22:20:26
Bedę w Elblagu dopiero w nastepny weekend. Do Rumi jest równa stówa! Pewnie paliwo by Cie wiecej kosztowało niz ta naprawa tłumika Jednak jak Ci po drodze to zapraszam. P.S. Na prv wysle Ci tel. Niżej jak trafic. Choc stronka jeszcze w budowie. www.boronski.com.pl |