Ogrzewanie tylnej szyby w kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj wzielo mnie na czyszczenie szyb no i sie doczyscilem
Tak czyscilem ze teraz nie dziala mi zadny pasek z ogrzewania szyby tylnej. Zadna ze sciezek nie ma przejscia i moje pytani:
Czy mozna gdzies kupic takie ogrzewanie czy w gre wchodzi tylko nowa szyby z ogrzewaniem????

Cytat:
2004-08-01 20:47:40, borys pisze:
Dzisiaj wzielo mnie na czyszczenie szyb no i sie doczyscilem
Tak czyscilem ze teraz nie dziala mi zadny pasek z ogrzewania szyby tylnej. Zadna ze sciezek nie ma przejscia i moje pytani:
Czy mozna gdzies kupic takie ogrzewanie czy w gre wchodzi tylko nowa szyby z ogrzewaniem????

Są takie specjalne farbki przewodzące którymi możesz pomalować przerwę w obwodzie. Ale wszystko zależy ile z tych ścieżek pozostało na szybie po myciu...

Zostalo ich................. prawie nic prawie calosc zostala na szmacie

A czym Ty to myłeś...rozpuszczalnikiem

jaki ich nie maz wcale to wymień szybke
albo czytalem gdzies o foliach z takimi paskami przykleja sie tot na szybe ... jak znajde to machne linkiem

zwyklym plynem do szyb i szmata. No wlasnie kiedys tez o czyms takim slyszalem jak ta folia tylko gdzie to kupic?? bo na allegro sa ale male takie do lusterek no i nie sa one przezroczyste

no wlasnie szybke nalezy czyscic zgodnie z kierunkiem paskow na niej nigdy w poprzek

gdybym to wiedzial wczesniej........
A moze to plyn byl za mocny? No juz niewazne teraz zostaje mi zukac albo folii grzewczej albo szyby buuuu

a może szmatka to stare jeansy z zamkiem.........

ha ha