MotoNews.pl

Antyradary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przeczytałem przed chwilą,że mają zalegalizować używanie antyradarów w samochodach
anytradary
wiem,że taki anytradar "łapie" sygnał tylko wtedy,gdy policjanci "strzelają" w kogoś,bo wtedy suszarka jest w użyciu

gdzie najlepiej umieścić taki sprzęcik,żeby dobrze wyłapywał sygnał i jaki jest koszt takiego urządzenia...? może ktoś z Was coś takiego ma...
myślę nad zakupem,ale chcę najpierw wiedzieć na ile antyradar jest skuteczny...

no wsumie zalezy jaki ale są takie co lapią nietylko fale na suszarke tylko wszystkie .Moj szwagier duzo jezdzi po Polsce i ma antyradar na podszybiu i lapie fale nawet jesli policja stoi na stacji benzynowej ;lub w poblizy znajduje sie posterunek policji i w zaleznosci jakie są to fale to sie wlącza inna dioda .Taki antyradar to calkiem fajna sprawa.

Pozdrawiam

Mówisz masz:
1.
2.
3.

dzięki,jest tam wszystko,ale po zapozananiu się z tymi cenami,poszukam raczej jakiejś używki

Taki mały OT :
Najlepszy antyradar to "zając" jadący przed Tobą.....

Cytat:
2004-08-16 22:53:03, DeeJay pisze:
Taki mały OT :
Najlepszy antyradar to "zając" jadący przed Tobą.....

dokladnie. Ja to jeszcze lubie kogos "podpuscic" - w miejscu czestych lapanek.

najlepiej to sie zlapać jakiegos tira wtedy to naprawde mozna jechac pewnie .Keirowcy tirów przewaznie porozumiewają sie przez cb i są na bieżaco co i gdzie !!!!

pozdrawiam

Cytat:
2004-08-17 10:29:29, MUSEL pisze:
najlepiej to sie zlapać jakiegos tira wtedy to naprawde mozna jechac pewnie .Keirowcy tirów przewaznie porozumiewają sie przez cb i są na bieżaco co i gdzie !!!!
pozdrawiam

ale tiry trochę za wolno jeżdżą u nas...
bo w Niemczech na autobahnach,to często jeżdżę za tirami - często jeżdżą ponad 120 km/h

to prawda tiry w polsce szybko niejadą ale jak nie chcesz męczyc samochodu(lady) to takie rozwiązanie jest dobre