Trochę quizu ......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... w jednym z gorzowskich komisow stoją sobie 2 OMESIE B , jedna z 1997 roku ( 18500 PLN kombi biała mv6 2.5 ) , druga 1994 (18200 PLN 2,5 TDS). Ta nowsza jest w takim sobie stanie nawet ma rdzę na jednych drzwiach i brakuje jej np rolety w bagażniku . Ta druga granat met w sedaniku jest nawet dobrze utrzymana. I teraz moje pytanie Którą z nich Byscie wybrali ???? ( zaznaczam od razu że obie są poza moim progiem finansowym ) Tak tylko pytam dla ciekawości

Pozdrawiam
Edmund Dantes

Cytat:
biała mv6 2.5

to byla taka ???

v6 jeżeli ma rdzę to pewnie po naprawach blacharskich... a r6 jeżeli nie ma rdzy... to pwenie po... naprawach blacharskich

ale zagadałem ... ale to ma sens

niestety z opisu nic więcej nie wynika poza 170 vs 131

Wybrałbym tą starszą. Dlaczego ?Proste, nie ma okazji.

okazja,nie bedzie wiecznosc czekala na ciebie,szybko znajdzie nowego wlasciciela,ktory pewnie tez wkrotce bedzie chcial okazyjnie ja odsprzedac,tak to juz bywa.Moj Tato ,to chyba z 15 lat temu,kupil okazyjnie,ten pierwszy nowszy model poloneza z nowymi swiatlami z tylu,tapicera welur!!! Lotnicze siedzenia!!!
Jak sie okazalo przy rejestracji,ze w papierach to fso 125p!!! Nie ma okazji!!!

[quote]
2004-08-19 21:40:48, dARTi pisze:
v6 jeżeli ma rdzę to pewnie po naprawach blacharskich... a r6 jeżeli nie ma rdzy... to pwenie po... naprawach blacharskich

ale zagadałem ... ale to ma sens

niestety z opisu nic więcej nie wynika poza 170 vs 131
[/quote

Darti , no co Ty ?

przecież u Niemca można za 1000 ojro kupić omę bez rdzy, bez wypadku, z 100 kkm na budziku i bez jakichkolwiek napraw blacharskich, bez kręceń licznika itd...

tylko to... BAJKA....

P.S. prawda, nie ma okazji i oma A bez rdzy to tylko w wersji C36LET występuje, a omki B to już inny temat...

obie wg mnie nie warte zainteresowania

Temat rdzy zamotany jest jak wyposazenie w A Jedyna Oma bez rdzy to C... tyle tylko ze jej nigdy nie produkowali

ps. w Lotusie nie siedzi przypadkiem C36GET ?

[ wiadomość edytowana przez: skee dnia 2004-08-20 00:43:03 ]

Cytat:
2004-08-20 00:41:17, Skee pisze:
Temat rdzy zamotany jest jak wyposazenie w A Jedyna Oma bez rdzy to C... tyle tylko ze jej nigdy nie produkowali

ps. w Lotusie nie siedzi przypadkiem C36GET ?

[ wiadomość edytowana przez: skee dnia 2004-08-20 00:43:03 ]

sie czepiasz..., no

Ja sprowadzilem bez rdzy.Po dwoch latach najadla sie chipsow u nas w kraju.

qrcze czytać uważnie!!! obie omy są b nowsza v6 2.5 starsza r6 (choć się o niej tak nie mówi bo to diesel) 2.5 TD

oczywiście omy b 94' bez rdzy też nie uświadczysz a 97' (ocynk) jeżeli NAPRAWDĘ NIGDY nie była bita to czemu nie. Stąd się wzięły moje dywagacje o "naprawach blacharskich"