MODLITWA 17.07.2004????????20 ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie ma Pinga.
Nie ma Minia.
Gallus gdzies zapił.......
Vili - ehhhh on nigdy na modły nie wpada.
Moge pwoiedziec że jest modlitwa.
Tylko na kogo moge liczyc w pomocy itp ??????
Geoo ? Gallus?? Leszek ????

Wpisujcie sie co i jak

ja oczywiscie pomoge

z wielka checia
tylko trzeba sie dogadac cio i jak

wiec tak
ugadalismy sie z czuczem i gallusem i modliwa sie odbedzie w sobote 17.07.2004 jak zawsze o 20.00
wiec zaprawszamy i oby pogoda była ładna i ludzi full i był ciekawa zabawa

Fajnie wpadne napewno i pozamiatam

Ja jak zawsze obecny bede!!Pomuc rowniez moge.

sam chciałbym wpasc jako widz raczej nie do startu, tylko miejsca dokladnie nie pamietam - essowska??

jak rapcio mnie nie weźnie to postaram sie przyjechac swoim malcem !!

Cytat:
2004-07-14 14:50:20, rzeszowiak pisze:
jak rapcio mnie nie weźnie to postaram sie przyjechac swoim malcem !!

Rapcio cie nie wezmie bo Rapcio ma juz caly sklad a tak pozatym moje auto to nie autobus!!!

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2004-07-14 16:55:06 ]

w sumie to auto nie autobus ale wygląda jak autobus ja pojade se swoim autkiem ale wex rapcio płyty dla mnie postaraj sie !!

Cytat:
w sumie to auto nie autobus ale wygląda jak autobus

i jeżdzi na wodę, no nie

i ja powinienem wpasc zawsze cos mi wypadalo ale teraz mam wolna sobote wiec napewno sie zjawie po kibicowac

jak ty to i ja wpadne napalony zrobimy rundke na 400M pozdro jak cos sie jeszcze zgadamy oki

Tyz byde.

ciekawe czy dużo ludzi bedzie na modlitwie ??

Ludzie dajcie znac wszystkim zanjomym !!!!
Ja niestety nei mam jak !!!!!

A ja mam pytanko czy jest moze Grzes "Gallus" I czy znalazlby miejsce dla mnie :> Bo niestety nadal nie mam czym jezdzic

a nie mozna wynajac busa? trzeba ktoregos wyhaczyc na parkingu kolo PKS i moze ktorys sie na kurs zgodzi

ok ja jestem za ,napewno wpadnę jak coś to mogę w czymś pomó c

Zomm jak pojawisz się na Modlitwie w niedzielę to weż mi obiecaną płytkę ze zdjęciami ...dzieki pozdro

Cytat:
2004-07-14 23:42:52, sq8jx pisze:
A ja mam pytanko czy jest moze Grzes "Gallus" I czy znalazlby miejsce dla mnie :> Bo niestety nadal nie mam czym jezdzic

Hehe, Grzes jest, wiesz ze u mnie miejsce masz, tylko ze nie wiem czy akurat w sobote bo jade na modlitwe w przerwie grilla i tak to pomotane. Zajade do Ciebie na dniach do roboty to dam znac co i jak .

P.S. Kornel zgadnij ile wyjdzie wymiana kabli wysokiego napiecia a toyce?? Dla ulatwienia wiecej niz 800zl . Strzaleczka