| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-28 00:19:58 Panowie nie chciałbym naciskać ale terminy mnie gonią a przekazy mam dopiero od 6 osób, czyli odejmując moja skromną osóbke to wychodzi zę jeszcze pięciu panów...
hmm jutro, znaczy się dziś zamieszcze liste tych którzy wpłacili pieniądze, ale jeśli nie załatwimy tej sprawy szybko to przepadnie nam termin realizacji wyznaczony na 5 grudnia . Tzn 5 grudnia to jest ostateczny termin skladania zamowien, niestety 12 grudnia odpada, bo termin realizacji to do 2 tygodnie wiec jesli chcecie miec pod choinka nowe koszulki to trzeba sie pospieszyc Łukasz to moze na weekend sie ómówimy i podrzucisz mi kase ? Pozdrawiam Lasombra |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2002-11-28 09:08:36 Nie wiem, czy jestem na tej liście osób którzy wpłacili, w każdym bądź razie zrobiłem to bez zbędnej zwłoki, szkoda tylko że poczta nie rychliwa. |
carbol Corolla 1,4 vvti Warszawa | 2002-11-28 10:21:28 Wpłaciłem w poniedziałek 25.11, sorry nie mogłem wcześniej. |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-28 12:22:01 dzis wieczorem podam pelna liste osob ktore dotychczas wplacily.
Tylko nie wiem jak z osobami z Warszawy, czy sie spotkamy czy mi wysla przekaz... |
MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2002-11-28 16:30:30 Ja kase puscilem powinna dojsc na 100% |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-29 17:56:21 przepraszam ale nie moglem tego zrobi bo nie mialem czasu, bo przekazy przychodza na adres domu moich rodzicow bo ja do siebie sie troche boje bo to Żoliborz i nie wiem czy by dotarly w kazdymb adz razie jutro dam wam liste ok? przepraszam za zwloke |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-30 13:09:48 QURWA MAC !! w tym kraju jest za malo bezrobotnych !! Przychodze dzis na swoja poczte bo chcialem odebrac wszystkie przekazy a tutaj informacja w dniu dzisiejszym Poczta nieczynna z powodu choroby kierowniczki !!!
Qurwa dza poczta w jednej z dzielnic Warszawy i prace sobie daruja wszyscy bo kieroniwczka jest chora!!! rzeciez to jest duza poczta !! mam chyba ze 6 okienek w srodku !! No szlag mnie trafi !!! |
MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2002-11-30 13:16:29 OJ lasombra nie denerwuj sie tak!!! MOze szykuje sie do pogrzebu swojej kolezanki, albo byla ona chora na bardzo powazna chorobe zakazna i teraz nalezy zdezynfekowac caly budynek poczty? Naprawde na pewno istnieje logiczne usprawiedliwienie |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-30 17:11:32 na poczcie polskiej logiczne nie jest nic !!!
Ja jak bym zostal prezesem tej spolki to pierwsze co bym zrobil to przejrzal akta wszystkich pracownikow i wszystkich ktorzy nie maja najmniejszych kwalifikacji wypieprzyl !!! ehhh ale co ja moge... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-01 19:58:00 Spoko wlasnie zamawiam 20 sztuk a nie 25 wiec spokojnie, nie bedzie mnie stac na zmowienia tych dodatkowych dlatego pakiet bedzie 20 sztuk ksozulek.
ale cena nie zmieni sie albo nawet moze wytarguje jeszcze mniejw tedy jak bede wam wysyalal te koszulki po adresach zwrotnych to wtedy wloze do paczki tez kase. Pozdrawiam Lasombra |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-02 10:49:43 Co do reszty kasy, to ja wnioskuje aby Lasombra schował je do jakiejś kasetki i żeby to było lekkie zabezpieczenie na przyszłość. Co wreszcie z tymi składkami na nasz klub...??
Pozdr. |