| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-07-26 10:16:01 własnie cię miałem kierować w to miejsce...hehehhe, no to sie pochwal jak tam skrzypienie.. |
zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2004-08-13 12:33:59 tez mialem problem ze sprzeglem tyle ze w Scoupe ale sadze ze zbudowane jest to podobnie .Rozebralem ta pompke pod pedalem zabralem tloczek wraz z tymi gumkami do sklepu i dobralem zamiennik poprostu podobne gumki od innego auta niepamietam teraz od czego ,koszt parunastu zl.Wazne sa wymiary zeby niebyly za ciasno albo luzno naciagniete.sprawdz tez plyn co masz tam wlane bo u mnie byl olej silnikowy i to chyba on rozpuscil orginalne uszczelnienia.Od tamtej chwili mam spokoj czyli jakies dwa latka.Pozdrawiam |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-08-16 13:41:56
Olej w układzie wspomagania sprzęgła? to by nie pracowało wcale jeśłi juz to pewnie niewłaściwy DOT ktoś zalał ... słyszałem juz róxne historie (płyn spryskiwaczy dolany do układu chłodzenia) ale to by był numer naprawdę nie do pobicia. |
zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2004-08-16 18:50:49 Ja tez bylem zdziwiony .a to nie jest zadne wspomaganie sprzegla tylko tloczek i silownik zastepujacy linke,a jesli chodzi o prace to powiem ci ze pracowalo ,bo jakis czas na tym jezdzilem.Narka |