Kto jeszcze nie ma Albumu samochodów FSO

Ankieta: Potwierdź wstępne zamówienie na zakup albumu :
odbiorę na zlocie 13-15.08.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto jeszcze nie ma, a chciałby album. Będe sie kontaktował z Dembińskim to mogę wziąć więcej niż jeden. Jak by ktoś chciał to może być nawet z autografem

ile taka przyjemność kosztuje? jak do 50pln to ja z gory poproszę (z autografem byloby cudnie)

też chętnie poznałbym cenę...

Z tego co pamiętam to chyba 40 zł ale dokładnie nie pamiętam bo brałem tego kilka egz. i mi się rozmyło w pamięci

lepiej się decydujcie jak Robi proponuje bo na allegro te same albumy widziałem nawet po....70zł

no jak mowilem jak <50pln to ja jestem na liscie pewniakow do wziecia.

wiec mowie TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK

Mam Nadzieję, że Dembiński jeszcze trochę ma, niestety teraz Jerzego jeszcze nie ma będzie dopiero po 6 sierpnia. A co powiecie na to aby go poprostu zaprosić na zlot. Dla niego to doskonała forma promocji książki a dla nas okazja na interesujące spotkanie

ja bardzo chętnie kupie, ale aktualnie bardzo rzadko jestem na necie więc prosiłbym o jakiegoś smsa z numerem telefonu do klubowicza Robi200 w celu zamówienia albumu i ustalenia szczegułów. mój numer 605899948 dzięki wielkie

Ja poprosze jeden egzemplarz.

Cytat:
2004-07-29 10:52:43, sova pisze:
ja bardzo chętnie kupie, ale aktualnie bardzo rzadko jestem na necie więc prosiłbym o jakiegoś smsa z numerem telefonu do klubowicza Robi200 w celu zamówienia albumu i ustalenia szczegułów. mój numer 605899948 dzięki wielkie

przejrzyj jego profil...

jak sie wszystko razem z przesyłką zamknie w 50 PLN (no moze ciut wiecej tez byc) to ja tez bym był chętny

aha no i na kiedy by to mogło by być tak mniej więcej ? nie zeby mi sie spieszyło tak tylko pytam, a no i jeszcze jak by sie dało z autografem to by było miło ale to nie jest warunek :]

Mam propozycje, nie wiem czy trafna, ale moze pan Dembinski moglby byc na naszym zlocie wraz z innymi czlonkami klubu przyjaciol i pracownikow FSO i wtedy moglby rozkolportowac szerzej te ksiazke...

Pozdrawiam
Adamus

Cytat:
2004-07-29 13:32:03, adamus pisze:
Mam propozycje, nie wiem czy trafna, ale moze pan Dembinski moglby byc na naszym zlocie wraz z innymi czlonkami klubu przyjaciol i pracownikow FSO i wtedy moglby rozkolportowac szerzej te ksiazke...

Pozdrawiam
Adamus

i tym co ją kupili wcześniej mogliby autograf złożyć na książce

Swietna mysl Momiku

Cytat:
2004-07-29 13:32:03, adamus pisze:

Pozdrawiam
Adamus

Nie czytasz uważnie,
Cytat:
2004-07-29 01:49:33, Robi200 pisze:
Kto jeszcze nie ma, a chciałby album. Będe sie kontaktował z Dembińskim to mogę wziąć więcej niż jeden. Jak by ktoś chciał to może być nawet z autografem

mam nadzieję ze wtym termin ędzie mu odpowiadał

Cytat:
2004-07-29 10:45:37, Robi200 pisze:
A co powiecie na to aby go poprostu zaprosić na zlot. Dla niego to doskonała forma promocji książki a dla nas okazja na interesujące spotkanie

Ośmielam się zaznaczyć że jest to pytanie retoryczne

Oczywiście jak najbardziej byłby oczekiwanym gościem - w takiej sytuacji rezerwuje również sobie 1 egz. z autografem

Cieszę się i czekam niecierpliwie do 6 sierpnia aby z nim porozmawiać. Myślę też o odczycie w Norblinie na temat książki i wybranych jej fragmentów. Takie odczyty miały juz tam miejsce przy okazji bazarów części więc może....

Też się piszę na 1 egz.

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Ja też zamawiam jeden .