Impreza 2.5 rs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wie ktos cos na temat tej odmiany imprezki bo ja pierwsze slysze o takich cudach 2.5????? gdzies przeczytalem ze to ma 169 koni bez turba ale niewiem czy to wiarygodna informacja vzyzby to byl silnik taki jak w legcy?????

hmm o imprezie 2.2 turbo slyszalem ale o 2.5 nie, a moze jakas promocja byla 500ccm + opony zimowe gratis

ten model Imprezy jest dostępny z tego co wiem tylko w USA, model 2,5 RS Sedan- silnik 2,5 litra i 165 koni, i chyba jeszcze jest jeden model z takim silnikiem2,5 TS Sport Wagon, zresztą zobacz sobie TUTAJ

ciekawe czemu w europie takich niesprzedaja ( moze ubezpieczenia spora pojemnosc) ale stosunek ceny do osiagow chyba byl by bardziej korzystny dla biedniejszych fanow imprezki
(w zadnym wypadku niemoie o sobie bo ja jestem fanem ale nie biedniejszym tylkoo....przemilcze )

Ostatnio będąc we włoszech jeździłem subaru STi 2,5 litra sprowadzonym ze stanów to auto bije nałep każdego lancera polecam jest do kupienia za 45tyś euro w Pfeifer rancing www.cosworth.it można obejżeć no rewelacja