Czy ktos ma amorki GABRIEL RED RIDER w 126??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siema wiec mam pytanie ,bo chcialbym kupic wlasnie takie amorki (jak wyzej) i niewiem czy warto?? bo koles kupil al eniezdazylem pojezdzic jego malcem bo pojechal do stanow,jak cos to dzikei za odpowiwedz!!aha i gdzie takie mozna zakupic??

Cze
Mój kumpel je ma w malcu i bardzo je sobie chwali. Maluch jest eksploatowany na codzień i na imprezach sportowych. Moim zdaniem są idealne jeśli chodzi o kwestię cena - jakość.

spox dzikei za ile je kupil i gdzie!!!jak mozesz to si edowiedz!!! a cyz sa jakies lepsze ale tansze lub cos podobnego????????????????? nara i dzieki

Ja mam, narazie z tyłu ale mam, Gabrysie i powiem że jestem zadowolony. Co do kupna to polecam zagadać kogoś znajomego z Wrocławia i poprośić o kupno na miejscu i przesłanie do Ciebie (wychodzi chyba najtaniaj)
Pozdro

ja tez mam.powiem tak:jak zalozylem sprezyny od zuka i krosna to nie bylo mowy zeby ja utrzymaly choc byly dobre.gabriel je utrzymuje.sa naprawde niezle za ta cene

U mnie w Cz-wie są po jakies 55 zł/szt

yo chrzaniu gabryski sa dobre za komplet dalem okolo 200zl 4 szt. tylne idealne na miasto za ta cene i do lekiego pokatowania
pamietam ze kupowal je dla mnie ktos z wroclawia chyba

ps. pojezdzisz w listopadzie

erzet_ef jest dilerem klubowym tych amorow

Cytat:
2004-07-27 00:22:08, beneq pisze:

pamietam ze kupowal je dla mnie ktos z wroclawia chyba

ps. pojezdzisz w listopadzie

Nie ktoś, tylko profesor doktor rechabilitowany docent dziekan nauk specjalistyczno-mechanicznych o specjalizacji tuning fiata 126p.!!!! i nie chyba, tylko NAPEWNO
w niedziele skocze na gielde i zobacze po ile są aktualnie i jak coś to dam znac.

Niestety mam zle wiadomosci! bylem na gieldzie i facet powiedzial mi ze juz ich nie sprzedaja, bo podobno jakas trefna seria wyszla i bylo w pizdu reklamacji i juz ich nie sprzedaja, wiec wrocek odpada jako dostawca amorkow.

to co zostaje NITRO w cz-wie z gabrysiami po 55zl/szt ? czy ktos jeszcze je gdzies widzial ?

a nie lepiej dołożyć po 50 zeta i kupic gazówki np AL-KO z fiata bravo-brava?
Chodzi o tylne, wystarczy tylko mocowania przespawać i mamy taniego bilsteina po 100 zł szt.
Są znakomite

Jakie mocowania ma Bravo-Brava? Jak BIS ?

potrzebuje amorki do mojego kaszla tylko nie mam zielonego pojecia gdzie moge dostac twardsze niz seryjne w gdyni jest kupo motoryzacyjnych ale maja tylko serie macie moze jakiec namiary na sklep w okolicach 3 miasta?? za wszelkie info bede wdzieczny

-----------------
Franky Garage

No wie ktoś jakie jest to mocowanie w Bravo_brava?

u góry i na dole sa tulejki, które flexem odcinasz, i wspawujesz szpilki pod maluchowe kielichy, cała operacja trwa jakieś 20 minut bo trza od czasu schłodzić amorek żeby sie czasem nie rozpręzył od tempreraturki.

Aha, dzięki Arti.

To ja może dorzucę swoje pytanie: czy ktoś ma gazowe KYBy w 126?

dla serii malucha jak znalazl, jest komforcik wiekszy niż na krosno-delphi, a jak chcesz po sportowemu to jak pisałem jak nie masz kasy na bilsteina lepiej tylne gazówki z bravo-brava, koszt jednego w granicach 100-130 zł, wymiary są niemal maluchowe, różnica dosłownie 2-3 mm,

Cytat:
2004-08-07 17:20:59, Krzemowy pisze:
To ja może dorzucę swoje pytanie: czy ktoś ma gazowe KYBy w 126?

no wlasnie..mial ktos z tym stycznosc??
lepszejsze niz gabriele??
a moze nie warto tym sobie czupryny zawracac??