Czesc wszystkim. Mam prosbe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem ze głownie stronka dotyczy modelu ESPERO jednak ja mam pytanie odnosnie LANOSA. CZy przypadkiem mial ktos przyjemnosc jezdzic tym modelem i przekonac sie jaka jest predkosc max. wersji z motorem 1.616v 106KM?? Lub moze ktos słyszał z wiarygodnego zrodła ile mozna wydusić z twgo silnika?? Prosze o wpisy Z gory dziekuje za odpowiedzi na moj link!! Pozdrawiam Wszystkich

Nie znam tego samochodu i nikt ze znajomych go nie ma, ale biorąc pod uwagę moc do masy tego samochodu, to podejżewam ,że pójdzie ok. 200km/h

200 licznikowe zolti jezdzi 1.5 100KM niech on sprawdzi tamtego

Ja tez obstawiam około 2ch stówek (moc jak Espero 2,0 ...moze troche inna masa)...

200 lanosem - Śmiech na sali chyba na pasie startowym.Idzie nieźle ale panowie nie przesadzajmy 185 to górna granica,chyba że jest przerobiony albo jakiś wyjątkowy model.

Lanosy slyszalem ze maja najwieksze przeklamanie predkosci przy duzej szybkosci - i jak nap. jedzie na liczniku 200km/h to w rzeczywistosci kolo 180km/h - czytalem o tym kiedys w auto swiecie

Witaj.

Na początku zapraszam na

http://www.autokacik.pl/

A dokładnie Tu - Forum Lanosa

1.6... 200 licznikowe bez większych problemów

1.5 nie testowałem... Zostawiam to na wiosnę

Cytat:
2004-09-22 16:46:01, TomekWSO pisze:
200 lanosem - Śmiech na sali chyba na pasie startowym.Idzie nieźle ale panowie nie przesadzajmy 185 to górna granica,chyba że jest przerobiony albo jakiś wyjątkowy model.

a co Ci się nie podoba
Moje Espero 2,0 105KM leci własnie LICZNIKOWE 200km/h (sprawdzone na Katowickiej).
Biorąc pod uwagę mniejszą masę Lanosa powinien on bez problemów polecieć licznikowe 200km/h albo i trochę więcej...

Zgadza sie...
Kumpel ma Laniego...tylko ze to jest senad (chyba)1,5...i lecial tym 185... wiecej sie bal , ale mowi, ze jeszcze by sie troszke byl w stanie rozpedzic