III zlot Amerykańskich samochodów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie moze ktoś sie wybiera do Miedzanej Góry na ten zlot bo właśnie teraz się okazało że ja jade jak coś to zostawiam swój nr.kom. dla kontaktu 693365222 może pare fotek cykne i za zgodą prezesa wżuce na forum.
jade przy okazji odabać tam jest podobno fajny tor może miejsce na następny zlocik?
Pozdrawiam Malusi

jak bedą low-raidery to zwroc na nie uwagę i pstryknij fotę, niezłe furki

Cytat:
jak bedą low-raidery

albo Cadillac Eldorado '59, albo Chrysler Imperial '65 albo Lincoln Continental Mk IV, ech rozmarzyłem się...

ahhh continental

Bylem tam - wprawdzie tylko przed brama bo kolejki do wejscia...... Moze pozniej jeszcze sie wybiore. Tymczasem poogladajcie sobie ZDJECIAsprzed bramy wjazdowej.

Druga czesc zdjec - ze srodka toru
Tytuł strony

I za to wlasnie kocham ameryke
Oni to maja fury. Co my w europie wiemy o samochodach
1.6 z 2 gardzielowym gaznikiem

Podziekowania dla Wyrwizaba ze mozna bylo sie .

Cytat:
2003-05-24 18:34:40, MaciekW pisze:
Podziekowania dla Wyrwizaba ze mozna bylo sie .

No problem, dla mnie to tylko ponad 10 km w jedna stronke na rowerku - dzis zrobilem wiec ponad 50 bo bylem 2x
P.S. Nie obylo sie niestety bez debili ktorzy na torze na czesci wykorzystywanej jako dojazd/parking cwiczyli swe umiejetnosci Holowczyca...Za 1 razem jak bylem podjechalem pod gore, w dol zjechal Focus, na ostrym zakrecie w lesie ponizej slychac bylo pieeekny pisk gumy i BUM Wrocilem sie - bez strat w ludziach, gosc i i pasazerka przygladaja sie stratom (tos sie gosciu popisal) . Za drugim razem mija mnie seicento, pisk - gosc trenuje zawracanie na recznym. Udalo mu sie, pojechal dalej, nizej w las.Co chwila slysze pisk gum, a w koncu pisk i BUM Ech co za ludzie...

Cytat:
2003-05-24 18:41:38, Wyrwizab pisze:

...ach co za ludzie...

GŁUPI LUDZIE i niestety takim tez daja prawojazdy

Cytat:
I za to wlasnie kocham ameryke
Oni to maja fury. Co my w europie wiemy o samochodach

Wlasnie wrocilem z Londku z koncertu Elvisa na Wembley, a pod sala koncertową , koncertowo stały stretch - limos marki Cadillac i Lincoln, to był widok, jak wywołam zdjątka to wrzucę

Cytat:
2003-05-25 02:56:15, Elvis_Canapca pisze:
Wlasnie wrocilem z Londku z koncertu Elvisa na Wembley,

To Elvis wciąż zyje

chyba zyje

A prosze was bardzo, to wspomniane fotki:
Fura Elvisa, cala kawalkada takich cudeniek przejechala Cadillak - Lincoln 2 x Cadillac, Lincoln, Nubira na czestochowskich numerach, 3x Lincoln i Cadillac.

No i oczywiscie fotka z koncertu

niedowiarki .tu sobie poczytajcie o co biega

Samochód jak jest czysty to jest ładny, nawet jeśli jest brzydki

[ wiadomość edytowana przez: Elvis_Canapca dnia 2003-05-25 16:01:41 ]

Love me tender
love me true...

no dopiero wruciłem ze zlotu zaliczyłem spot w gliwicach a zdjęcia będą wkrutce ale musze przyznać jedno było niesamowiće te fury i ten dźwięk silników a V8 i niesamowita długość tych mostrualnych pojazdów to robi wrażenie