Chciałbym sie przywitać ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak t temacie...

czolem mogles sie dopisac do topica nizej. Wiatam

Witamja rowniez jestem od dzis na forum

JOŁ

Cześć.

Fakt mogles sie dopisac nizej!!!!! Nie róbmy bałaganu na forum.

witamy witamy witamy i na forum 127 - 128 fiata tez zapraszamy

sie ma

siemka

sie ma.. sie nie ma

Witam!

Andrzeju - zderzaki od Fl'a miałeś zakładane, czy takie wyszły z fabryki? Ja tez mam '85 i tak samo mam Fl'owskie, a wloty powietrza jeszcze stare...

Mi to wygląda na czyjś tjunink... W moim byłym '89 były jeszcze stare zderzaki plastikowe...

ja mam waskie platiki /P4 ?/ a wloty szerokie takie bisowe, rocznik 89 i nic nie bylo z nimi zmieniane na 100% a znajomy ma 86 i ma szerokie zderzaki wiec zapytowywuje sie was jak to jest >>??

no witam, witam

witam

No witam kolege z Rzeszowa Widze, ze cos sie tu powoli zaczyna ruszac

Ps. mala prosba - wykorzystujcie tematy juz istniejace, robi sie syf na forum

czesc nowy

jak pijesz cytrynowke mozesz tu byc

Witam was, dzieki za ciepłe przyjecie, fakt...mogłęm sie dopisac post nizej ale jak widać na fotce jestem "żółtodziub"

Co do tych zderzaków... jest to stan pierwotny, nic nie zmieniałem, nio po za lakierem z pomarańczki-ceglowego jak kto woli na zółty, rok 85" to przecież przełom, wprowadzono wtedy szerokie deski zderzaki, zaloze sie za nim wprowadzono zmiany zostało jeszcze pare karuserii w starym układzie, wiec mamy unikatowe modele z szerokim zderzakiem i z kapliczka w srodeczku

Siemanko wszystkim!

Witaj wśród Furiatowej braci

Cytat:
2004-08-10 20:08:26, maskekk pisze:
ja mam waskie platiki /P4 ?/ a wloty szerokie takie bisowe, rocznik 89 i nic nie bylo z nimi zmieniane na 100% a znajomy ma 86 i ma szerokie zderzaki wiec zapytowywuje sie was jak to jest >>??

chyba w fabryce zakładali to co im na magazynie zostało a potem to co im wyszło nazywali różnymi wersjami.
Jak kupiłes wojego to też były wąskie zderzaki szeroka decha i wloty fl. rocznik 89.

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2004-08-11 07:59:48 ]