| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-01 23:56:13 Kiedyś wysłałem taki post gdzie napisałem że wymalowałem swoje stalówki na srebrno i była tam fotka felg już po wymalowaniu jak leżały przed garażem - ktoś z was poprosił wtedy aby zrobić fotkę jak już je założę, żeby zobaczyć jak się będą prezentować na samochodzie - oto one...
|
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2002-12-02 03:07:53 jak dla mnie wyglądają zajebiście |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-02 08:31:07 Bardzo fajnie... |
Krawat Audi a4 cabrio Warszawa | 2002-12-02 14:20:22 tez mnie sie podoba |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-02 17:30:22 I tak widać że nie tylko alusy robią wrażenie Pozdr. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-02 21:13:03 Bo to _chyba_ te drzwi Łukasz sobie wymieniał. Jakoś mu się nie podobały |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-03 00:22:28 Tak koledzy... co do koloru drzrwi to macie rację... jednak efekt ten widoczny jest tylko na zdjęciach a w żeczywistości trudny do wykrycia i nie żucający się w oczy...
Jaka przyczyna? W okresie wakacyjnym musiałem oddać samochód do lakiernika z dwóch powodów: 1. Ktoś w Centrum Warszawy podczas postoju na parkingu poobijał mi samochód młotkiem lub innym narzędziem... 2. Rdza zaczęła wyżerać dziury w dolnych partiach drzwi... Oddałem samochód za tem do starego znajomego który lakieruje za grosze, gdyż nie ma on zarejestrowanej działalności gospodarczej i maluje na lewo - jak się później okazało - co tanie to hu**we... Koleszka dobierając lakier zasugerował się symbolem wybitym na drzwiach a przecież oryginalny lakier z 96 roku zmienił już od starości swój odcień na ciemniejszy i mam samochód w łatki - tam gdzie mam oryginalny lakier samochód jest ciemno wiśniowy, a tam gdzie mam nowo wylakierowane elementy, samochód jest jasno wiśniowy... ...a fachowo lakiernik ten powinien stworzyć mieszankę która kolorystycznie będzie grała z resztą ale mu się najwidoczniej nie chciało i poszedł na łatwiznę... Po odebraniu od lakiernika nie widziałem tego efektu - dopiero po paru miesiącach łaty zaczęły wychodzić... |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2002-12-03 02:55:49 Łukasz - to nie jest do końca związane ze starością lakieru.
Jak gadałem ze znajomym lakiernikiem w Łomiankach - lakiery Daewoo....nie trzymają norm..... Po drugie - lakieru perłowego...a taki mamy Dlatego malując element - powinno się pocieniować sąsiedni - wtedy nie ma miejsca odcięcia i samochód wygląda jak nie "bity" Jednak na wszystko potrzebna jest $$$$$ i mi już zabrakło na cieniowanie Przy zakolu nawet nie widać odciącia - a w ASO PEUGEOTA powiedzieli że element jest fabryzny bo jest jedna warstwa farby Przy drzwiach odcięcie jest...... |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-12-04 19:56:37 Nawet nieźle to wygląda i teh tak zrobię bo "chilowo" moje fundusze na felgi poszły się.... no wiecie, a i kedy zostało zrobione to zdjęcię?? W Wawie jush tylke śniegu? Nie chce mi się wierzyć bo u mnie suchutko... |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-12-04 20:00:11 Acha zapomniałem dodać takie"gotowe" srebrne felgi to można kupić w sklepie nie? Bo mam 6 czarnych i jedną srebrną hehe h**owo to wygląda z przodu po prawej srebrna po lewej czarna ale są przykryte "delkami" więc nie zabardzo to widać. |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-04 20:21:21 Takie srebrne oczywiście można kupić już gotowe ale są ZNACZNIE droższe od czarnych...
Zdjęcia były robione jakieś pare dni temu... |