Styling maski w fiacie 125p:) (wlot powietrza)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ello,mam pytanko,czy podobaja sie wam wloty -takie jak u kani w profilu??chodzi o czarna maske i wyciete trojkaty z przodu tej maski...chce cos takiego zrobic ale mam maly problem bo nie wiem jak zrobic odplyw wody,bo z przodu jest kopulka wiec wiadomo co bedzie sie dzialo w deszcz..jakies sygestie???

Mnnie sie podobają takie wloty, ale chyba wolałbym zrobić takie jak w Fiacie 125 GTJ (ten prototyp z 2.0) Myśle że było by mniej kłopotów z padającą wodą. Dodatkowo masz chyba powycinaną dość mocno obudowe filtra powietrza i nie wiem czy i tam woda by sie nie lała ...

oczywscie obudowa letnia zostala juz zdemontowanateraz mam puszke od poldka wiec spokojok wiec 1 kolega jest za wlotami ala kaniahehe,czekam dalej

ja jestem przeciw- ani to ladne, ani praktyczne.

Innego kształtu chyba nie da się wymodzić ze względu na wzmocnienia na "lewej" stronie

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-09-07 00:17:41 ]

zadnych wlotexow szpachlexow siatexow na masce !!

Cytat:
2004-09-07 00:42:47, stasiu pisze:
zadnych wlotexow szpachlexow siatexow na masce !!

POPIERAM

...chyba że jest to uzasadnione zwiększonym zapotrzebowaniem na chłodne powietrze czy to w dolocie czy w celach chłodniczych .

ja bym nie robił,

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

zawsze mozesz na szrot skoczyc kupic maske i powycinac w celach pogladowych.

ja mam 2 maskewiec to nie problemtylko czy ktos ma jakies sugestie

Cytat:
2004-09-06 23:35:50, Krupek pisze:
ello,mam pytanko,czy podobaja sie wam wloty -takie jak u kani w profilu??chodzi o czarna maske i wyciete trojkaty z przodu tej maski...chce cos takiego zrobic ale mam maly problem bo nie wiem jak zrobic odplyw wody,bo z przodu jest kopulka wiec wiadomo co bedzie sie dzialo w deszcz..jakies sygestie???

gdzie jest ta fotka o której mówisz??

Cytat:
2004-09-07 23:03:51, Azazel_20 pisze:
Cytat:
2004-09-06 23:35:50, Krupek pisze:

gdzie jest ta fotka o której mówisz??

np w galeri klubowej czy jak to sie tam nazywa

http--slave.e-edukacja.pl-~fiat-galeria-kania125p_zajezdnia-129-2904_IMG.jpg

to jest link do fotki,ze strony klubowej

Cytat:
2004-09-07 23:32:16, Krupek pisze:

ok, dzięki!!

Cytat:
2004-09-07 23:32:16, Krupek pisze:

Coś średnio Ci to wyszło bo to nawet nie jest link .
Pozwolę sobie wkleić fotkę (chyba o tą Ci chodziło):

tak,o ta fotke mi chodzilo,dzieki rejs

no ejjj.. nie rob takiego czegos w swoim 125 , jesli o mnie chodzi mnie sie to nie podoba

POZDRAWIAM

Taak, tylko po co ci te "turbowloty"??? Równie dobrze możesz sobie nakleić z tyłu 2.0 16V biturbo

fajny jest taki wlot, ale musi być zrobiony zajebiście. kumpel ma w takiej srebrnej alfie 156 zajebisty wlot. właśnie taki byłby jak najbardziej wskazany. może uda mi się wrzucić fotki