Ciekawostka - felgi 17

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wlasnie..pewnie nie za bardzo sie da tym jezdzic ale ale efekt wizualny mi sie podoba 17

jakos go nie widzialem na miescie z takimi felami

ale popatrze moze go wyczaje
tyle ze te fele chyba zalozone na pokaz

wyglada fatalniue, takie kapcie pewnie niezle mula fure

fele wypas, ale za bogato chyba na 17-stkach troche nijak wyglada

rzecz gustu..ale nie zgodze sie..to pierwsze felgi ktorych ksztalt sprawia ze tak duzy rozmiar jest akceptowalny..co do mulenia to bez przesady szerokosc 205 nie jest az tak wielka a srednica kola jest praktycznie identyczna (wiec przyspieszenie i predkosc max bez istotnych zmian) za to przyczepnosc lepsza..gorzej z twardoscia i uszkodzeniami na naszych drogach

Nie jest tak źle.

Współczuję tylko nadwoziu... Za ten profil

No, niezła taczka musi być

Fajne fele Ale ja to bym 17" do Esperaka nie zakładał ! Max. 16"

heheh.... cyt.: w zestawie śruby antykradzieżowe ehheh.... na Słomczynie można dostać za ok.10 zł zestaw do otwierania takich "śrub"

Panowie widzialem go u nas na ulicy pare razy i tydzien temu na gieldzie. to autko naprawde zawaliscie sie prezentuje a wlasciciel to chyba maniak polerki... moze nie do konca rozumiem kanony piekna ale one sa przy tego typu aucie dysproporcjonalne do reszty.

Wg mnie na zdjeciach wyglada rewelacyjnie! Felgi są w sam raz.
NIe macie wrazenia ze kola w espero są wizualnie za male w stosunku do nadwozia?

wygląda to gorzej niz żle paskudny wzór felg a i auto ani nie obniżone ani nic , widać stać go było wyłącznie na felgi

Cytat:
2004-08-15 16:29:36, SzybkiKosta pisze:
wygląda to gorzej niz żle paskudny wzór felg a i auto ani nie obniżone ani nic , widać stać go było wyłącznie na felgi

Wzór ujdzie... ale rzeczywiście jakby obniżył to by 100x lepiej wyglądał hehe... LOWRIDER

Cytat:
2004-08-15 16:29:36, SzybkiKosta pisze:

Paskudne to imho Ty masz felgi...

A może chciał mieć ładne felgi i niekoniecznie tym samym zgubić zderzak po super - hiper obniżeniu ?

Brakuje mu też 2 rur od kibla z tyłu... Dumnie nazywanych "Sportowym układem wydechowym". Ze sportem nie mającym nic wspólnego... I jeszcze na dokładkę, musi koniecznie przyjebać z 2 litry czarnej farby na tylne lampy... Co by pewnego razu poczuć, co to jest 30 ton ładujące się w 4 litery... Teraz by się Tobie podobał ?

Krytykować to łatwo...

Są o cal za duże... Dlatego do końca tak rewelacyjnie nie wyglądają

Robert_S

Masz absolutną rację.

Powinny by felgi 15 "

Dobrze, że nie sprzedaje tych felg razem z samochodem. Przecież na nich nie da się jeździć po normalnych drogach.

zoltar dla mnie to ty jesteś palantem zawsze się do mnie przypierdalasz , ja przynajmniej alusy mam , a nie kołpaki , skoro cały czas masz jakieś "ale" to ustawmy się w połowie drogi z wwa do gdańska na awanturę i sprawa się wyjaśni

A mnie tam sie PODOBA !!!

hehe bez obrażania nie można... Czego ja oczekiwałem

I nie przypierdalam się... Tylko wyrażam swoją opinię...

Cytat z gg...

"mowie ci on ci zaraz bedzie chcial wpierdolic haha"

Ten Ktoś ma piwo...

Cytat:
2004-08-16 10:16:21, SzybkiKosta pisze:
ja przynajmniej alusy mam , a nie kołpaki

Pojawił się na naszym forum kolega posiadający sralucha (PF126p). Ponalewamy się z niego? Wkur...my go? Zagnębimy?

Wzór felg jest cudny poważnie, według mnie ideał.
Tylko rozmiwar troche przesadzony.... wygląda przez to jak wóz drabiniasty.

15-16 cali i byłoby idealnie.

Co do seryjnych 14tek to faktycznie przy gabarytach Espero wygladają rachitycznie.