Zmiana miejsca spotkań w niedzielę wrocław

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z uwagi na cyrk który rozstawia swój namiot koło andersa i przy okazji zajmuje parking dla gości proponuję zmianę miejsca spotkania w tą niedzielę. spotkajmy się na parkingu przy ulicy mickiewicza koło parku szczytnickiego. jadąc od mostu zwierzynieckiego po przejechaniu mostu skręcamy w lewo i po około 1000 metrów po prawej mamy duży oświetlony parking. jadąc od mostu szczytnickiego jedziemy tak jak na stadion olimpijski i kierujemy się na komis velta. na skrzyżowaniu koło Velty skręcamy w prawo i po 50 metrach mamy po lewej parking.

oki bendem

Hej!
Witam wszystkich
o ktorej godzinie zaczynacie spotkanie???
Pytam, bo mam zamiar pojawic sie na spocie swoja carinka
pozdrawiam

Katty

19-20.

Może podjadę zobaczyć to nieszczęsne LPG Konrada.

heh mam nadzieje, że już jutro będzie oki, choć za chwilkę spowrotem na weselisko uderzam- taką małą pzrerwe se zrobiłem hhiihiiiii
P.S. na wszelki wypadek chyba powiem, że mnie jutro nie będzie raczej

Łoki. No to upojnej

Witam!
Cyrk sobie pojechał, więc wróciliśmy na parking na Ślężnej. Zapraszam wszystkich w niedzielę na 19.00.
W ubiegłą niedzielę było dość pustawo, ale Toyot przyjechało chyba najwięcej.

Pozdrawiam
Yaga

spoty zostały przeniesione na stałe. parking na mickiewicza jest OK. nie ma buraków i młodzieży na rowerach. więc zapraszam na mickiewicza

ostatnio na Andersa był spokój, szczerze mówiąc tam właśnie wolę jeździć i chyba tam się będziemy spotykać
przynajmniej na pewno w tą niedzielę

w tą niedzielkę mała zmiana o 18.00 bedą zdjęcia z biby

szkoda. ja nie będę się pojawiał pod andersa. kiedyś może się spotkamy.

Cytat:
2004-09-11 20:12:01, rogacek pisze:
szkoda. ja nie będę się pojawiał pod andersa. kiedyś może się spotkamy.

a od której jestescie na Mickiewicza i do której najczesciej siedzicie

od 19 do 21