BBM - Bravo brava marea

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukiwany KTO TO JEST !!!! czyzby zdrajca

Zadaje sie z BBM-ami

I na Gdańskich blachach! Zamiast z nami na zlot to do jakiś fiaciorów Nieładnie kolego

A i jeszcze TO !!

Raffsa

Chyba jednak nie "zamiast" Czy to nie Feno przypadkiem? Jeśli się pomyliłem to przepraszam z góry

No tez mi po fotce sie tak zdaje ze to on> JEsli tak to poprostu jest naszym szpiegiem

Witam,

Tak zgadza się to byłem ja. I faktycznie nie "zamiast" tylko "także" - takie gościnne występy. I nie widzę w tym żadnej zdrady. Tak nota bene członek klubu Brava był u nas na spotkaniu Po prostu spotkanie na szczycie ponad podziałami.

P.S. A tak na marginesie to czego kolega Raffsa szukał na forum Fiata Czyżby chciał zmienić auto czy może zwykłę szpiegowanko

Ma się te kontakty !!!

Raffsa

HEHEHE dobre dobre. To teraz trzeba bedize zorganizowac wsoplny zlocik fiata i naszych furencji w gdańsku. Zamiast integracji z mlodzieza bedize integracja z autkami

Cytat:
2004-08-17 22:54:08, feno pisze:
Tak nota bene członek klubu Brava był u nas na spotkaniu

No włąsnie nie tylko jedna twarz wydawał mi się znajoma, ale raffsa tak to napisał, jakby chodziło o "naszego" . I bardzo dobrze

Nieeeeee, no.....
Muszę zacytować teraz Piotrka :
"Na szafot ze zdrajcami.... na szafot"

Panowie, nie przesadzjcie. Wystarczy że jeden z naszych Esperaczy sie pojawia i już jest zlot , a przy tych "innych" to trzeba się zastanowić czy aby się nie popsuły

[ wiadomość edytowana przez: AsterixGal dnia 2004-08-18 06:52:15 ]

Cytat:
Panowie, nie przesadzjcie. Wystarczy że jeden z naszych Esperaczy sie pojawia i już jest zlot , a przy tych "innych" to trzeba się zastanowić czy aby się nie popsuły

Super!

Hej niema takżle !! to tylko przyjażn pomiędzy Daewoo a Fiat, ja niestety mam inaczej to jest otwarta wojna pomiędzy bratem ( fiat Brawo) a mną.

Ale espero i tak lepsze

Raffsa

zapomniałbym:

Na szafot z nim, na szafot!