MotoNews.pl

Pilocik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam centralny na podczerwień no i właśnie w tym pilociku mam dwa przyciski: jeden duży z logo opla na środku i drugi mały, podłużny, po boku pilocika i nie mam pojęcia do czego on służy, jak zamknę omegę i przyciskam ten malutki gdy się alarm "uzbraja" to gdzieś w drzwiach słychać jakieś odgłosy, trzaski - może ktoś wie do czego tem mały dynks jest

Witam,

Pewnie było wieeele razy... Przycisk ze znakiem Opla zamyka/otwiera drzwi a ten mały z boku, wciśniety w ciągu AFAIR 30 sekund od zamknięcia rygluje zamki tak, że nie da rady ich otworzyć od środka pociągając za dzyndzle

Pozdrawiam,
Jacek

czy mozna gdzies dokupic pilota do takiego oryginalnego alarmu? mam alarm ale nie mam pilota bo zginal poprzedniemu wlascicielowi. czy pozostaje mi tylko ASO czy mozna cos pokombinowac z innymi pilotami?

robert

Może i było wiele razy ale mimo moich usilnych starań nie mogłem znaleć.
Dzięki Jacekn za wyjaśnienie, a ten przycisk z logo opla to sam się domyśliłem do czego służy
Pozdro

Witam,

A domyśliłeś się, że przytrzymanie przez pare sekund dużego przycisku przy zamykaniu domyka szyby?

Pozdrawiam,
Jacek

Cytat:
A domyśliłeś się, że przytrzymanie przez pare sekund dużego przycisku przy zamykaniu domyka szyby?

No właśnie myślałem że coś takiego powinno być, ale u mnie albo nie ma albo nie działa, bo akurat to, to sprawdzałem już wcześniej.

Pozdro

Cytat:
2004-08-17 22:36:42, jacekn pisze:
(...)rygluje zamki tak, że nie da rady ich otworzyć od środka pociągając za dzyndzle

Rygluje, ale od srodka sie da, i to bez uszkodzen Sprawdzone.

Pozdrawiam,
Vino