Jarmark świętego Dominika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i zakończyła się dziś największa w europie impreza dla kolekcjonerów i zbieraczy "gratów". Jednak jak się okazuje nie tylko gratów Dziś znalazłem na jarmarku znaczek 126p stan idealny bez rys nigdy nie zainstalowany bo był w papierku woskowym zapakowany za równowartość 2 piw Do tego u tego samego gościa 2 oryginalne i nie używane lampy do df'a (klasyk'a) za 150zł i gaźnik do fiata 600 za 200zł (stan bdb w mej ocenie). Podobno częsci jest znacznie więcej. Mam namiar na gościa ale tylko "fizyczny" czyli muszę do niego się wybrać i oblookać jego zbiory

P.S. Zapraszam na jarmark w przyszłym roku

a ja bylem w tym roku jak nad mozem w stegnie byulem. fajna sprawa. w ogole starowka calkiem spoko, i ludzie w bankach tez macie calkiem spoko. karte kredytowa zgubilem poszedlem do banku i mimo ze wg. przepisow w tym banku obowiazujacych kobieta nie musiala mi kasy wydac /tym bardziej ze nie umialem sie podpisac tak jka na karcie wzororw podpisow/ to kase wyplacilem tylko jedna babka byla chamska a tak to mili jestescie no i te znaki u was tragedia. pozdro dla gdanszczan

Ja mam znaczek Fiata i 126_elx na tylnią klape z mojego maluszka zdjęte...też w nienagannym stanie A tak serio to nie na sprzedaż,zostawiam sobie na pamiątke,ale za parenaście lat,to też będzie cennym znaleziskiem Pozdrowionka.Przypominam o Ogólnopolskim zlocie Maluszków.Czasu coraz mniej...zapraszam do Łodzi.

Cytat:
2004-08-22 22:32:09, simon_pg pisze:
Dziś znalazłem na jarmarku znaczek 126p stan idealny bez rys nigdy nie zainstalowany bo był w papierku woskowym zapakowany za równowartość 2 piw ...

I ja tego nie znalazlem?? Ale tak to jest jak sie z baba po targu chodzi - ciuchy, srebro itd.

no popatrz popatrz.. w sumie na to bym nie wpadl zeby poszukac na jarmarku SD gratow to bopka.. gratuluje znaleziska simon!! przyfiluje jakos przy okazji!

No ja też byłem z moją najkochańszą istotą na jarmarku i trzeba się przyznać, że to Ona wypatrzyła "swiecidełko"

Dzięki za pozdro dla Gdańszczan Pozdro too

Cytat:
2004-08-22 22:49:03, Marchewa pisze:
Ja mam znaczek Fiata i 126_elx na tylnią klape z mojego maluszka zdjęte...też w nienagannym stanie A tak serio to nie na sprzedaż,zostawiam sobie na pamiątke,ale za parenaście lat,to też będzie cennym znaleziskiem Pozdrowionka.Przypominam o Ogólnopolskim zlocie Maluszków.Czasu coraz mniej...zapraszam do Łodzi.

Jak byś zachował w nienagannym stanie naklejkę "Maluch" to byś był dopiero gość

No narazie niemam Szary,ale narazie żyjemy w czasach gdzie moge podskoczyć do sklepu i kupić...może to dobry pomysł Pozdrowionka!