Sportowa Łada Revolution !!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i co powiecie, takim cackiem by się przejechało.
Zdjęcia pochodzą z salonu w frankfurcie capturowane z TVN24

I tego nam wszystkim życzę

O TAK , CZYMŚ TAKIM BARDZO CHETNIE

Eeeeeeeeeeeeee?
Ale tam nie ma gdzie magnetofonu zamontowac!!!

Ja poczekam na dwumiejscową wersję z dachem . Nasz klimat nie dla takich roadsterów.

A kto tego upilnuje ??

A kto to ukradnie????
No chyba ,żeby sie przejechać))

A gdzie bagażnik, w którym można by wózek dziecięcy schować???

ja biore tak jak jest!!!!!!!!!!!!

dach, 5 miejsc i 4 drzwi z miejscem na wozek to juz mam, a nikt nie mowi, ze bede musial oddac

adasco

Teraz Panowie to wymyślacie. A to przecież jest wersja do nowej formuły rajdów, która ma powstać w Rosji, a nie tam do ruchu drogowego. Jak coś chcecie do ruchu drogowego, z zamykanym dachem i w ogóle zamknięty, to byście musieli se kupić dwumiejscową i dwudrzwiową Calinę Roadster (no wiecie która, ta 2,0,nie?). Ona na razie jest prototypem, ale wejdzie w przyszłym roku czy tam za dwa lata.Dach ma elektrycznie składany. Także teoretycznie jeżeli byście chcieli ładę o nadwoziu roadster, a Wam nie pasi Revolution, to jeszcze nic straconego, bo trzeba poczekać na Calinę Roadster.
PS. A jeżeli chodzi o te rajdy w Rosji, to czytałem że ma to być coś na podobieństwo Formuły 3. Ale kto wie, może oprócz rajdów w Rosji zrobi też karierę światową?
PS2. Wczoraj ja też widziałem "Automaniaka" i wtedy, kiedy rzucili kamerą na tą Revolution, to nawet mojemu tacie się spodobała.

Tak dla ścisłości to bolid ten z rajdami nie ma nic wspólnego , jest to pojazd wyścigowy , a to podstawowe rozróżnienie jest jak róznica pomiędzy Świętami Wielkiej Nocy a Bożego Narodzenia. Lubi się często to i to, ale myslić się nie powinno.
Pozdrowienia

Aha Panowie, przy okazji:
wyczytałem, że dokładnie, to Revloution została stworzona do nowopowstałych w Rosji wyścigów o nazwie NGSA (nie wiem co to dokładnie jest, bo w sporcie samochodowym się nie orientuję).

A czy to wogóle będzie do kupienia czy tylko jeden egzemplarz?? Ja bym reflektował...

pod warunkiem ze będziesz startował tym w Rasiji to nie powinni robić problemów

No to musi fajnie bokiem chodzić!!!

Cytat:
2003-10-09 12:17:23, bartassti pisze:
A czy to wogóle będzie do kupienia czy tylko jeden egzemplarz?? Ja bym reflektował...

Do roku 2005 mają wyprodukować tego czterdzieści (cyfrą: 40).

jestem ciekaw czy można byłoby to sprowadzić do WSMP????

Byłem dziś wieczorkiem u Jasia na piwko i przynisłem od niego prospekty tego cacak, które dostał na IAA we Frankfurcie . Sa extra. Próbowaliśmy z Konradem zrobic fotki cyfróka na największej rozdzielczości i wsadzić na strne , ale wyszło kiepski, więc bez dobrego skanera (i dużego ) się nie obejdzie.
Jasiu wziął tez prospekty jakie sa w Niemieckich salonach łady (110,112,111 iNiwa) sa extra. No i folderek z lista serwisów. Panowie tam w kazdym landzie jest co najmniej po kilkanaście stacji serwisujacych ŁADY. Gdyby u nas tak było i nikt nie robił dziadostwa- pewnie łada tez by sie sprzedawała a tak...bryndza .Jak to zwykle u nas...

Jakbyś mi podrzucił te prospekty, to mogę je zeskanować w pracy,

Bedę w sobotę na żubrach więc moge wziąć , albo na kręciołku rally krakow - będziesz???
Paweł

Będę na kręciołku, weź to je zeskanuje