| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-11-01 11:51:50 To jest przykry dzien... i na ogol kazdy z nas ma kogo odwiedzic na cmentarzach...
Zachowajmy ich w swej pamieci... ale takich jakich pamietamy ich w chwilach radosci i szczescia.... |
saseta VW PASSAT PACIFIC starachowice | 2005-11-01 12:16:07 [*]
Umarli chca byc pochowani w sercach.... |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-11-01 12:45:02 ![]() |
madzia_83 Mimlowóz e9 Gardawice | 2005-11-02 08:29:32 Wszystkich Świętych jest smutnym dniem?? dlaczego?? Przecież to imieniny nas wszystkich przypomina o świetych którzy są już w niebie i są bardzo szczęśliwi.
Dzień Zaduszny jest bardziej nostalgiczny bo dziś pamietamy o duszach które jeszcze nie są w niebie, o bliskich zmarłych. Choć cmentarz zawsze pozostanie miejscem zadumy, w którym czas zwalnia. |
kisztan Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-11-02 13:00:38 Ja lubię ten dzień.
A przy grobach, które odwiedzam, staram się raczej wracać do tych miłych chwil, które spędziłem z bliskimi.
Fajnie, że jest takie święto. Przynajmniej jest okazja by uprzątnąć nasze cmentarze
|
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-11-02 17:58:40 Ja imienin nie obchodze a co za tym idzie dla mnie mogą byc lub nie , jak kto woli , a za 1 listopada nie przepadam zbytnio , dzisiejszy dzień jest dla mnie jak kazy inny , przynajmniej go tak traktuje ,nawet nie odczuwam czy jakieś zaduszki są czy nie , poprostu zwykły dzień roboczy ![]() |