Blotnik Do Caro Przod- cena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Dzis mialem kolizje,, Moze ktos z was zna cene blotnika do PN+
Prawy przod.
orginal czy rzemioslo?
Dzieki Pozdrawiam.

Kidyś widziałem w klepie za chyba 200 złotych. Ale ręki nie dam uciąć , bo tylko tak mi mignęła cena.

Cytat:
2004-08-22 19:06:33, mati_lecha pisze:
Kidyś widziałem w klepie za chyba 200 złotych. Ale ręki nie dam uciąć , bo tylko tak mi mignęła cena.

Przód błotniki rzemieslnicze - tureckie (sic !!!) - po 65 zł. Jakosc lepsza od fabryki - po prostu inna, grubsza blacha i pokryta cynkiem. Przynajmiej ja takie kupiłem..

Cytat:
2004-08-22 21:13:07, Ramzes_II pisze:
Przód błotniki rzemieslnicze - tureckie (sic !!!) - po 65 zł. Jakosc lepsza od fabryki - po prostu inna, grubsza blacha i pokryta cynkiem. Przynajmiej ja takie kupiłem..

Slyszalem tez o tureckich maskach ale ponoc gorsze od fabryki.

Hm... błotniki ocynkowane,jest to ciekawa alternatywa w stosunku do fabryki...

Za 65 warto zaryzykowac jezeli z ocynkiem (tylko czy obu stronny )w Gdyni fabryczny 170

Cytat:
2004-08-22 21:22:24, daniel pisze:
Hm... błotniki ocynkowane,jest to ciekawa alternatywa w stosunku do fabryki...

Najciekawsza alternatywa to błotniki plastik - tylko cena dużo wyższa. A szczególy pod telefonem np. w tej firmie :Global Plast Moze ktos z okolic podskoczy zapytac o cene maski, klapy tylnej, noska przedniego do Caro i ew. błotników ? tak przy okazji ..

Ramzes a jak ze spasowaniem?
Koleś opowiadał że jak kupił rzemiosło do borewicza,to w żaden sposób nie dało się go przypasować.

Cytat:
2004-08-22 21:30:40, daniel pisze:
Ramzes a jak ze spasowaniem?
Koleś opowiadał że jak kupił rzemiosło do borewicza,to w żaden sposób nie dało się go przypasować.

pasuje cacy. Lepiej niz moje zardzewiałki co zdjąłem Wykonanie - malinka. Nie mozna nic złego powiedziec. Ale nadal wolałbym plastik...