ALUFELGI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakie najlepiej zalozyc alusy do plusa.14 wejda spoko ale czy 15 sie zmieszcza ??(lub 16 ?????)

najlepiej wygladaja jakies z oponami niskroprofilowymi

Jeszce jedno jaki jest rozstwa srub??I o co chodzi z tymi otworami centrujacymi??

Wejda 15'', ja na takich jezdze. Ile ma otwor centrujacy nie pamietam.

standard w poldku to 4x98mm ale 4x100 też założysz
z 15 bedziesz miał z przodu problem przy skręcaniu(tak mi sie wydaje) ale pozostawiam ten temat Ali-En'owi on ma 15 z BMW
ogólnie wszystko w myśl zasady sie popieści to sie zmieści

Cytat:
2004-08-16 18:38:21, sc00by pisze:
standard w poldku to 4x98mm ale 4x100 też założysz
z 15 bedziesz miał z przodu problem przy skręcaniu(tak mi sie wydaje) ale pozostawiam ten temat Ali-En'owi on ma 15 z BMW
ogólnie wszystko w myśl zasady sie popieści to sie zmieści

Powiem ze wieksze problemy przy skrecaniu mialem z 13 z BMW. Te chodza bez problemu, i odziwo lepiej sie kierownica kreci

15 " fajny bajer, ale do tego masz fewnie takie oponki co w calosci na wysokosc daje tak jak normalna od poloneza

Cytat:
2004-08-16 18:49:48, CARORACER pisze:
15 " fajny bajer, ale do tego masz fewnie takie oponki co w calosci na wysokosc daje tak jak normalna od poloneza

185x55x15 W sumie jest troche wyzsza od seryjnej, wiec mi licznik przeklamuje. Cena wygladau i smigania fajniejszego po zakretach

ja mam 15 i oponki 195/45/15 i wszystko jest ok a wygladaja tak:

Spoko wygladaja a nie przeklamuje ci licznik z tymi oponkami??

Cytat:
2004-08-18 00:12:57, wolf1944 pisze:
Spoko wygladaja a nie przeklamuje ci licznik z tymi oponkami??

Napewno torche przeklamuje! Ale czego sie nie robi dla wygladu

dla odlotowych alupelg to nawet licznik moglby mi sie domykac

No tak przeciez chodzi głownie o wyglad.Dzieki za pomoc

Jak myslicie taki rodzaj felg bedzie pasowal do poldka bo mam okazje kupic je dosyc taniej niz sa tu ??

Cytat:
2004-08-22 16:36:04, wolf1944 pisze:
Jak myslicie taki rodzaj felg bedzie pasowal do poldka bo mam okazje kupic je dosyc taniej niz sa tu ??

Powinny podejsc. Kwestia ET i otworu zentrujacego.

mi sie w sumie takie nie podobaja ale o gustach sie nie dystkutuje wole takie co prawie wszystko widac najlepiej szprychowe albo takie 3 ramienne

tak racja i zeby do tego byl nalesniczek miodzio